Adıyaman Acil Döner Ve Izgara Salonu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 231 Yorum Ekle

Adıyaman Acil Döner Ve Izgara Salonu

Adıyaman Merkez'de bulunan Adıyaman Acil Döner Ve Izgara Salonu, lezzetli döner ve ızgara çeşitleriyle müşterilerine hizmet vermektedir. İşletme, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır kaliteli ve lezzetli yiyecekler sunmaktadır.

Fiyat politikası uygun olan Adıyaman Acil Döner Ve Izgara Salonu, müşterilerine ekonomik seçenekler sunmaktadır. Hem bütçe dostu hem de lezzetli yiyecekler sunan işletme, her kesimden müşteriye hitap etmektedir.

Hizmet ve Ürünler

  • Taze ve kaliteli döner çeşitleri
  • Izgara et ve tavuk çeşitleri
  • Salata ve mezeler
  • Sıcak ve soğuk içecekler

Müşteri Hedef Kitlesi

Adıyaman Acil Döner Ve Izgara Salonu, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Öğrenciler, çalışanlar, aileler ve turistler gibi farklı kesimlerden insanlar, işletmenin lezzetli yiyeceklerini tercih etmektedir.

Adıyaman Acil Döner Ve Izgara Salonu'nu tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. İşletme, taze ve kaliteli malzemeler kullanarak lezzetli yiyecekler sunmaktadır. Ayrıca uygun fiyat politikasıyla da müşterilerine ekonomik seçenekler sunmaktadır. Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla da müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Adıyaman Merkez Adıyaman Acil Döner Ve Izgara Salonu Yorumlar - 1

Qnot_Rehber

Adıyaman Merkez Adıyaman Acil Döner Ve Izgara Salonu'nu ziyaret ettim ve deneyimim hakkında bir yorum yapmak istiyorum. İlk olarak, restoranın konumu oldukça merkezi ve kolayca ulaşılabilir bir yerde bulunuyor. İç mekan oldukça temiz ve ferah, rahat bir ortam sunuyor.Personel oldukça güleryüzlü ve misafirperverdi. Hızlı bir şekilde siparişlerimizi aldılar ve yemeklerimiz de beklediğimizden daha kısa sürede masamıza geldi. Döner ve ızgaraların lezzeti gerçekten harikaydı. Etler taze ve lezzetliydi, yanında sunulan mezeler de oldukça lezzetliydi.Fiyatlar da oldukça makuldu ve verilen hizmetin karşılığını fazlasıyla aldığımızı düşünüyorum. Restoranın genel atmosferi ve yemeklerin kalitesi göz önüne alındığında, Adıyaman Merkez Adıyaman Acil Döner Ve Izgara Salonu'na 5 üzerinden puanımı veriyorum: 5/5.

26 Kasım 2023
Ömer Raşit TAVUKCU

Ömer Raşit TAVUKCU

Tırnaklı ekmek dürümü baya güzeldi tırnaklının lezzeti ayrı tavuğun lezzeti ayrı güzeldi. Ama dükkan küçük olduğundan mutfak kısmında ne pişiyorsa içeride onun kokusunu alabiliyorsunuz maalesef. Servis ederken altına bir tabak veya tepsi verilirse daha da güzel olur diye düşünüyorum.

2023:08:14 16:50:28
Erhan Arslan

Erhan Arslan

Kavurmasinin tadı efsane 10 numara yapıyorlar eve siparişe hızlı getirdiler kısacası işini hakkıyla yapıyorlar.

2023:10:04 10:56:53
Emrah Özen

Emrah Özen

Damak tadına dair Çok güzel müşteri memnuniyeti %100Tavsiye ederim

2023:11:03 20:12:57
Halil Turan

Halil Turan

Cok lezzetli elinize saglik

2023:09:27 13:48:36
Songül Altun

Songül Altun

Ellerinize emeğinize sağlık Ömer beyTek tercih adresimiz

2021:05:11 19:28:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:00
  • Salı 08:00–22:00
  • Çarşamba 08:00–22:00
  • Perşembe 08:00–22:00
  • Cuma 08:00–22:00
  • Cumartesi 08:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Adıyaman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı