Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Azkar Kundura Giresun

Azkar Kundura, Giresun şehrinde faaliyet gösteren bir ayakkabı mağazasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık ayakkabılarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Azkar Kundura, 30 yılı aşkın bir süredir ayakkabı sektöründe faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Azkar Kundura, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ayakkabılar sunmayı hedefleyen işletme, düzenli olarak indirim ve kampanyalar düzenlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı malzemeler
  • Profesyonel ve yardımsever personel
  • Hızlı ve güvenilir teslimat
Azkar Kundura, müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak fark yaratmaktadır. Profesyonel hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, ayakkabı alışverişlerinizde tercih edebileceğiniz bir adres olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Azkar Kundura Yorumlar - 1

user326459

Giresun Azkar Kundura Ayakkabı Mağazası'nda çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Hem spor hem de klasik tarzda ayakkabıları bulabilirsiniz. Mağaza çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilebilecek bir ayakkabı mağazası. Puan : 5

19 Ekim 2024
nevzat kara

nevzat kara

Kaza sonucu yada doğuşdan sakat olan ayaklara özel ayakkabı yapılıyor. Ayakkabı tamir yapılıyor.

2023:06:05 18:06:19
Mustafa Can Aşıkoğlu

Mustafa Can Aşıkoğlu

Sektörde sayısı gitgide azalan ustalara sahip. Kendinize uygun ayakkabı tasarlatabilirsiniz.

2022:11:09 12:57:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı