Güntaş Plus Çıtlakkale

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Güntaş Plus Çıtlakkale Giresun

Güntaş Plus Çıtlakkale, Giresun şehrinde hizmet veren bir market zinciridir. 1995 yılında kurulan işletme, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Market, temel gıda ürünlerinin yanı sıra temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, ev gereçleri ve daha birçok kategoride ürünleri müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Güntaş Plus Çıtlakkale, Giresun'da yerel bir market olarak başlamış ve zamanla büyüyerek şehir genelinde birçok şubeye sahip olmuştur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerinin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Güntaş Plus Çıtlakkale, her bütçeye uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak yapılan kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Güntaş Plus Çıtlakkale, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır. Ayrıca geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Güntaş Plus Çıtlakkale Yorumlar - 1

user326425

Giresun Güntaş Plus Çıtlakkale Alışveriş Merkezi oldukça geniş ve çeşitli mağazalara sahip bir alışveriş merkezi. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Ayrıca içerisinde bulunan restoran ve kafe seçenekleri de oldukça çeşitli. Ancak bazı mağazaların fiyatları biraz yüksek olabiliyor. Genel olarak alışveriş yapmak için güzel bir yer.

19 Ekim 2024
Erkan KILIC

Erkan KILIC

Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz avm, personel ilgisi de üst düzeyde, özellikle Levent bey, bu konuda müşteri memnuniyeti konusunda emeği çok fazla.

2023:12:12 18:20:31
Googlegn Googlegn

Googlegn Googlegn

Giresun çıtlakkale şubesini arıyorum telefona kimse cevap vermiyor.o zaman neden telefon numarası var neden insanları uğraştırıyorsunuz.bu şubenin müdürü,çalışanı yokmu bir Allah ın kulu telefona cevap vermiyor.ürün alacağız başka yerlere gitmeyelim bildiğimiz yerden alalım diye arıyoruz ürün soracağız ama gel gör ki.

2023:11:02 15:44:38
Hüseyin Bavuk

Hüseyin Bavuk

Yer olarak alış veriş merkezi sahil migros un altında yeri çok geniş ürün yelpazesi ve araç gereçler çeşitlilik çok mutfak,kırtasiye,çocuk oyuncakları,inşaat malzemeleri, tarım malzemeleri , süs eşyaları aklıma gelmeyen birçok ürünler var her kesime hitap ediyor fiyatları makul

2020:03:04 16:34:16
Alper Akgun

Alper Akgun

Ürün çeşidi olarak gayet iyi 1001 çeşit şey var desek az olur, fiyat konusuna gelirsek biraz dengesiz açıkçası bazen çok ucuz olan ürünler ileriki zamanlar da piyasayı katlıyor, ürünleri kategori olarak ayırmamışlar rafları tek tek geziyorsun bu biraz sıkıntı sadece "plastik" tabelası var, personel fena değil raf araları yeterli genişlikte harici bir şey yok ama gidipte bulamayacağınız şey yok

2018:07:17 11:03:38
Dilek Sağlam

Dilek Sağlam

Ürün çeşitliliği güzel, fiyatları biraz pahalı.Çalışanlar müşteriyi takip ediyor ki bu rahatsızlık veriyor.

2023:07:03 00:14:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı