Giresun Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi

Giresun Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, Giresun şehrinde bulunan bir eğitim kurumudur. Fakülte, işletme, ekonomi, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi ve benzeri alanlarda eğitim vermektedir. Öğrencilere teorik bilginin yanı sıra pratik uygulamalarla da desteklenen bir eğitim sunmaktadır.

Tarihçe

Giresun Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, 2006 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana kaliteli eğitim anlayışı ve alanında uzman akademisyenleri ile öne çıkmaktadır.

Fiyat Politikası

Fakülte, eğitim ücretlerini belirlerken öğrenci dostu bir politika izlemektedir. Burs imkanları ve öğrenci destek programları ile öğrencilerin maddi yükünü hafifletmeyi hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman akademisyenler
  • Pratik uygulamalarla desteklenen eğitim
  • Modern eğitim olanakları
  • Öğrenci destek programları
Giresun Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, kaliteli eğitim anlayışı, uzman kadrosu ve öğrenci dostu politikalarıyla tercih edilmesi gereken bir eğitim kurumudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Giresun Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Yorumlar - 1

user326346

Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ortaokul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanları sunan bir kurum olarak bilinmektedir. Fakültenin deneyimli öğretim kadrosu ve geniş kütüphane olanakları öğrencilerin başarılı olmalarına katkı sağlamaktadır. Ayrıca, çeşitli sosyal etkinlikler ve projelerle öğrencilerin kişisel gelişimlerine de önem verilmektedir. Genel olarak, Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ortaokul'u 5 üzerinden 4 puanla değerlendiriyorum.

18 Ekim 2024
Ferdi Şahin

Ferdi Şahin

Belki okul beklediğimi vermedi ama güzel anılar dostluklar bırakarak ayrılıyorum.

2021:11:08 15:35:45
Mahmut buyukkaya

Mahmut buyukkaya

Bir üniversite bu kadar mı guzel olur insan burada ömrü hayatı boyunca okumak ister şayet böyle bir şansım olursa burada ömrüm boyunca okumak isterdim. Ayrıca doğa manzarası inanılmaz güzel. İnsan burada yaşlanmaz burası öğrenciler için bir ayrıcalık olması lazım

2019:09:01 16:03:32
Zafer Derbeder

Zafer Derbeder

Kızımın mezuniyeti her şey güzel

2022:06:25 11:25:45
irfan ashirov

irfan ashirov

Çok güzel iibf en gelişmiş bina 👍🏼❤️

2019:10:23 02:48:04
şahin karadoğan

şahin karadoğan

2022:10:10 10:53:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı