Hayal Kahvesi Giresun

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Hayal Kahvesi

Giresun Hayal Kahvesi, Giresun şehrinde yer alan bir kafe ve eğlence mekanıdır. Müşterilerine lezzetli kahve çeşitleri, atıştırmalıklar ve canlı müzik performansları sunmaktadır.

Tarihçe

Giresun Hayal Kahvesi, 2010 yılında açılmış olup, şehrin en popüler eğlence mekanlarından biri haline gelmiştir. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli atmosferi ile müşterilerinin favori mekanlarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

  • Kahve çeşitleri: 10 TL - 20 TL arasında
  • Atıştırmalıklar: 5 TL - 15 TL arasında
  • Canlı müzik etkinlikleri: Ücretsiz

Önemli Özellikler

  • Geniş iç mekan ve açık hava terası
  • Haftanın her günü canlı müzik performansları
  • Özel etkinlik ve partiler için rezervasyon imkanı
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
Giresun Hayal Kahvesi, sıcak atmosferi, kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli etkinlikleri ile şehrin vazgeçilmez mekanlarından biridir. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Hayal Kahvesi Giresun Yorumlar - 1

user326236

Giresun Hayal Kahvesi, harika bir deneyim yaşadığım bir restoran. Yemekler çok lezzetli ve servis kalitesi de oldukça yüksek. Atmosferi de çok hoş ve rahatlatıcı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

18 Ekim 2024
Mert Şeker

Mert Şeker

KENDINIZI ENAYI HISSETMENIZI SAĞLAYACAK 100 uzerinden 1 puanı haketmeyen tamamen paranızi almaya yönelik tasarlanmıs bir mekan 1 duble viski 1 alkolsuz kokteyl toplam hesap = 1.150Tl =Ayakta dinelmek zorundasınız sandalye oturmanız yasak ayrıca parasından oturmasindan geçtim ortam çok kotu hani ortam mortam yok yani boşuna gitmeyin paranıza yazık keyfiniz kaçar

2024:01:21 22:54:17
özlem ulaş

özlem ulaş

Gidebileceğim en kötü iki konsere gittim. Bir daha da en sevdiğim sanatçılar bile gelse gitmem. Giresun Hayal Kahvesi deneyiminin Ankara ve İstanbul daki Hayal Kahveleri ile yakından uzaktan ilgisi yok. Aşağıda maddeler halinde tüm deneyimimi paylaşıyorum:1. En kötü yanı içeride sigara içilmesi. İnsanları uyarmaktan zaten konsere odaklanmıyorum. Sigara içilmez yazısının altında insanlar sigara içiyor. Hatta bir garson da elinde sigara yanımızdan geçtiği için bu mekanın Sağlık Bakanlığı tarafından incelenmesinin önemli olacağını düşünüyorum. Şöyle düşünün performans yapan sanatçılardan biri (zakkum) sigaraları söndürmezlerse performansına devam etmeyeceğini belirtti. Bu kadar içilen sigaradan bahsediyorum.2. Asla sanatçıyı göremiyorsunuz. Berbat bir atmosfer. Konser ne olursa olsun oturarak izleyemiyorsunuz. Mekan daha çok para kazanmak için nitelikten vazgeçmiş.3. Yiyecekler korkunç. İçkiler sıcak, yani mekana bizi götürecek hiçbir çekici noktası yok.4. Çalışanların hizmeti ortalama. Sürekli etrafta ‘burayı açsın’ diye bağıran bir eleman var. İnsanlara sattığınız biletlere baktığınızda insanlar nerede dinleyecek konusu zaten tam bir saçmalık. Yani küçük bir mekanda ayakta durmaya çalışırken, çalışanlardan biri burada ayakta duramazsınız diyor sürekli. Peki nerede dinleyeceğiz?! Bu gibi mevzuları daha mekanın büyüklüğüne uygun bilet satarak halledebilirsiniz, küçük bir öneri. Öyle burayı boşaltın bağırmaları ile değil !Kısacası gittiğim en kötü mekan, Hayal Kahvesi markasına yakışmıyor.

2023:09:28 08:51:28
Elif Yıldız

Elif Yıldız

Hayatımda gördüğüm en kötü yılbaşı organizasyonu. Daha kötüsünü görmemiştim. Gidilcek bir mekan değil. Egoist çalışanlardan tutunda hakkımızı savunduğumuzda verdikleri pişkin cevaplarda hat safası. İnanılır gibi değil. Şok oldum.

2023:12:31 20:31:21
Uygar Yıldırım

Uygar Yıldırım

bir kere gitmiş bulunduk bir daha gitmem! rezillikten başka bir şey değil, giresunda yokluktan gidiyor insanlar böyle rezil bir mekana daha önce Türkiyenin hiç bir yerinde denk gelmemiştim…

2023:12:30 08:16:00
Serpil Sahin

Serpil Sahin

Aılemle kahvaltıya gıttık harıka bır kahvaltı ve Güleryüz garsonun ılgısı alakası cok guzeldı ılk kez gıresunda bır mekandan bu kadar memnun ayrıldık mutlaka gıdın

2023:08:30 09:12:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–01:00
  • Salı 09:00–01:00
  • Çarşamba 09:00–01:00
  • Perşembe 09:00–01:00
  • Cuma 09:00–01:00
  • Cumartesi 09:00–01:00
  • Pazar 09:00–01:00

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı