Uluburun Plajı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Uluburun Plajı Giresun

Uluburun Plajı, Giresun şehrinde bulunan doğal güzellikleriyle ünlü bir plajdır. Plaj, temiz denizi ve altın rengi kumsalıyla ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Uluburun Plajı, yıllardır yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken bir destinasyondur. Doğal güzellikleri ve huzurlu ortamıyla bilinmektedir.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 10 TL
  • Şezlong kiralama: 20 TL
  • Günlük otopark ücreti: 5 TL

Önemli Özellikler

  • Temiz ve berrak deniz
  • Altın rengi kumsal
  • Şezlong ve şemsiye kiralama imkanı
  • Restoran ve kafe hizmetleri
Uluburun Plajı, doğal güzellikleri ve huzurlu ortamıyla tatilciler için mükemmel bir seçenektir. Temiz denizi ve altın rengi kumsalıyla unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Mutlaka ziyaret etmelisiniz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Espiye Giresun Uluburun Plajı Yorumlar - 1

user326210

Giresun Uluburun Plajı Karavan Parkı harika bir konuma sahip. Denize çok yakın olması ve doğayla iç içe olması çok keyifli bir deneyim sunuyor. Temiz ve düzenli bir tesis, çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Tek sıkıntı tuvalet ve duşların biraz daha bakımlı olması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak çok memnun kaldım, tekrar gelmeyi düşünüyorum.

18 Ekim 2024
Samed Kutay Seçkin

Samed Kutay Seçkin

Plaj güzel ama yolu biraz kötü, bir noktaya kadar merdivenle iniliyor, sonrası kayalık gibi bir yerden inmeniz gerekiyor. Bolca deniz anası var ama güzeldi. Ancak işletme çok kötü, kamp için gittik. Priz var ancak şalterleri indirmişler, sabah sorduğumda da açarız dediler açmadılar. Daha sonrasında bulaşık yıkamak için mutfak alanına girdik, bizi oradan “kampçılar burayı kuallanamaz” diyerek çıkardılar. Yan tarafta bulunan ufacık bir lavaboda yıkamamızı söylediler. Üstelik iki adet mutfak bölümü olmasına rağmen. Tuvaletler pis, tuvalet kağıdı dahi yoktu. Kapalı alanda bir duş yeri var ancak kapısı yok, perde de yok. Kamp alanında gölgelik vs bi alan yok. Kişi başı 80₺ idi. Zaten çok bi beklentimiz yoktu, ancak elektrik ve bulaşık meselesi üzerine bir de çalışanların davranışları birleşince tadımız kaçtı. Kamp için önermem ama denizi ve manzarası gerçekten güzeldi.

2023:08:04 18:30:31
Mert_ksbt

Mert_ksbt

mekan fena değil çalışanlar sorulana cewap veriyor, çadır kampı kurulan yer havadan dolayı biraz çamurdu. telefon cok az çekiyo çadır kurulan yerde yattığın yerden imkanı yok. fiyatlar çadır başı değil adam başı olarak alınıyor o da kisi başı 40 tl puan kırdığım şeyler sabaha kadar 3 tane orayi koruyan köpek var onların sesini dinlemek zorunda kaldım, ayakkabi terlik çadırın dışında bırakmanızı önermem terligim köpek almış zor buldum, ve mangal yapacaksanız kesinlikle mangalınızı kendiniz götürün tam 2.30 saat mangal bekledik vermeleri için alt kısmını verdiler ızgara telimiz vardı yaninda biraz odun da verdiler ama cok uzun sürdü mangalın bize gelmesi. duşları biraz daha geliştirilebilir... Tarih 2021.09.11

2023:12:31 11:00:28
N. S

N. S

Karadenizin Kaputaş plajı. İşletme hakkında yorum yapamayacağım deneyimlemedik ama deniz derin ve çok dalgalıydı çocuklar için uygun değil bence. Dik merdivenlerden iniyorsunuz plaj için. Doğanın içinde manzara görmek için gidilebilir.

2023:06:28 15:36:13
C. D.

C. D.

Taşlık bir plaj, çok deniz anası var, yüzme alanını çok küçük bırakmışlar, plajda yiyecek servisi yok, yukarıya restorana çıkmanız gerekiyor, üşendik, gitmedik. Plaj kenarında atıştırmalık bari servis edilmeli, iki şezlong bir şemsiye 150 TL. Tekrar gidermiyiz, muhtemelen.

2023:07:04 13:53:00
emre aksoy

emre aksoy

Doğal güzelliği harika. İşletme çok zayıf. Alanda çöp kutusu yok eğer duyarlıysanız yolun karşı tarafına geçmek zorundasın :) dalgalı havalarda denize girişler yasak Can kurtaran hizmeti verilmiyor. Çadıra elektrik vermek için ara kablosu getirdiniz mi diye soruyla karşılaşıyorsunuz. Lütfen iletişim numarasını buradan da paylaşın.

2022:07:23 11:45:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Espiye Giresun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı