Arya Gayrimenkul Emlak

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Arya Gayrimenkul Emlak

Arya Gayrimenkul Emlak, Giresun şehrinde gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunan bir kuruluştur. Şehirdeki en güvenilir emlak danışmanlarından biri olarak bilinmektedir.

Tarihçe

Arya Gayrimenkul Emlak, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Arya Gayrimenkul Emlak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli emlak danışmanları
  • Geniş portföy ve seçenekler
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Hızlı ve güvenilir işlem süreçleri
Arya Gayrimenkul Emlak, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Emlak ihtiyaçlarınız için güvenilir bir adres arıyorsanız, Arya Gayrimenkul Emlak sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Arya Gayrimenkul Emlak Yorumlar - 1

user326033

Giresun Arya Gayrimenkul Emlak Emlak Ajansı oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren ve ihtiyaçları doğrultusunda en uygun çözümleri sunan bir firma. Emlak işlemlerimde kendilerinden destek aldım ve son derece memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Ekim 2024
KENAN KARAÇOBAN

KENAN KARAÇOBAN

Birkaç defa emlakcilar ile işim oldu ama işini doğru dürüst yapan tek yer burası oldu. Hem ellerinden geldiğince yardımcı oldular hem de fiyat konusunda gerçekten canlı canlı şahit oldum ev sahibi ile benim adıma pazarlık yaptı. Tanımam etmem ama kimseye ayrım yapmadıklarını gördüm. Sayelerinde ev sahibi oldum. Gönül rahatlığı ile gidip çayını içip fikrinizi söyleyebilirsiniz.

2023:11:15 09:46:29
BEYAZ GÖLGE

BEYAZ GÖLGE

Emin Bey 'in verdiği hizmetten çok memnun kaldık. Olağanüstü ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz. Giresun da tanıdığım ilk emlakçı ve son olacak o varken daha iyisinin olması imkansız bence yeterli.

2023:03:18 03:46:36
yılmaz temür

yılmaz temür

Emniyet ve güven sorununun arttığı bu yıllarda aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz ve yanıt alabilirsiniz. Yardım ve destekleri için. Emin Bey’e ve ekibine teşekkür ederim.

2023:11:15 09:52:42
Bilal Sungur Güzel

Bilal Sungur Güzel

Emin Bey'e ilgilisinden dolayı teşekkür ederim. Emlakçılara karşı bakış açım değişti açıkçası.

2023:11:15 09:46:18
Sinan Balılar

Sinan Balılar

Emin bey, Gayrimenkulümüzün kiraya verilmesi hususunda vermiş olduğunuz gayret, özveri ve iletişim becerileriniz ile ilgili şahsım ve ailem adina teşekkür eder; bizleri hem sizin gibi iyi insanlarla karşilaştirip ihtiyacimizi en iyi şekilde karşiladiğiniz, hem de çözüm odakli sabriniz için saygilarla, başarilarinizin devamini diliyorum.

2021:12:15 08:29:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 10:00–21:00
  • Pazar 10:00–21:00

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı