Giresun Meslek Yüksekokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Giresun Meslek Yüksekokulu

Giresun Meslek Yüksekokulu, Giresun şehrinde bulunan bir yükseköğretim kurumudur. 1992 yılında kurulan okul, öğrencilere çeşitli meslek alanlarında eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Giresun Meslek Yüksekokulu, Giresun Üniversitesi bünyesinde faaliyet göstermektedir. Kuruluş amacı, bölgedeki meslek ihtiyacını karşılamak ve nitelikli eleman yetiştirmektir. Yıllar içinde gelişen eğitim programları ve modern altyapısıyla öğrencilere kaliteli bir eğitim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Giresun Meslek Yüksekokulu, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Öğrencilerin maddi durumunu göz önünde bulundurarak burs imkanları ve ödeme kolaylıkları sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli meslek alanlarında eğitim programları
  • Deneyimli akademik kadro
  • Modern eğitim olanakları
  • Staj ve iş imkanları
Giresun Meslek Yüksekokulu, nitelikli eğitim kadrosu ve geniş kariyer fırsatlarıyla öne çıkan bir yükseköğretim kurumudur. Öğrencilerin meslek hayatlarına sağlam bir temel atmak için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Giresun Meslek Yüksekokulu Yorumlar - 1

user326021

Giresun Meslek Yüksekokulu İlkokul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, öğrencilerin başarısını arttırmaktadır. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Ancak bazı derslerin daha interaktif hale getirilmesi ve öğrencilerin daha fazla pratik yapmalarına olanak sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

18 Ekim 2024
Asu Baygül

Asu Baygül

Fakülte fazlasıyla eski bilgisayarlar çalışmıyor eğitim alabilmek için yeterli değil. Sonuçta her öğrencinin bu eğitimi alabilmek için yeni bir laptop almaya gücü yetmiyor ve dalga geçer gibi almanızı istiyorlar. Gerçi bilgisayar dışında da iyi eğitim verilebilir ama o da yok maalesef.Okulda sırf daha iyi eğitim alabilmek için para almadan staj görmek istedim ve stajda yapılması gereken şeyler dışında her şeyi yapıyorum. İş verilmiyor, ödev istenmiyor ve dönem sonuna yaklaştığımızda bize staj dosyasını doldurup doldurmadığımız soruluyor ( başta söylenmediği halde).Okulun tek artısı bana kazandırdığı arkadaşlar. Onun dışında hiç bir artısı bulunmayan, torpille iş yapan, öğrenciler arasında ayrım yapan, kendi sorumluluklarını öğrenciye yaptıran, stajyer öğrencilerini ayakçı olarak kullanan bir fakülte asla tavsiye etmiyorum burada göreceğiniz eğitimi evde kendiniz çalışarak da alabilirsiniz.(Grafik Tasarım)

2024:01:04 10:00:56
sümeyye

sümeyye

Bu okulda ne okunur ne de staj yapılır hocalar hoca değil kendilerini hep üstün görme çabasındalar oldukları mevkiyi yanlış kullanıyorlar özellikle de biz öğrenciler üstünde ben grafik tasarım okuyorum gelecek olan varsa gelmesin hiçbir şey öğrenmez, burda kendinizi geliştiremezsiniz evde oturup çalışsanız inanın daha çok şey öğrenirsiniz tamamıyla zaman kaybı zamanınızı daha çok çalışarak daha güzel okullarda harcayabilirsiniz tavsiyemdir.

2024:01:04 09:50:50
FireLXD

FireLXD

ek bina dediğiniz ney tercih yapıcağım da giresun teknik bilimler meslek yüksekokulu haritaya baktığım zaman ek bina diyor kafam karıştı

2022:07:26 11:13:03
ırmak işte

ırmak işte

Seçtiğiniz bölüme göre farklılıklar ve güzellikler değişiyor

2022:09:19 11:16:13
Salih Demir

Salih Demir

Okul güzel fakat eski acilen yenilenmesi gerekiyor

2021:12:13 09:40:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı