Giresun Ünv.tıp Fakültesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi, Giresun şehrinde bulunan önemli bir eğitim kurumudur. Tıp alanında eğitim veren fakülte, öğrencilere kaliteli bir eğitim sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2006 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, sağlık alanında uzman hekimler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi, eğitim ücretleri konusunda öğrencilerin maddi durumunu göz önünde bulundurarak uygun fiyatlar belirlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman akademik kadro
  • Modern eğitim olanakları
  • Staj imkanları
  • Araştırma ve geliştirme çalışmaları
Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi, kaliteli eğitim kadrosu ve modern olanaklarıyla öne çıkmaktadır. Sağlık alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler için ideal bir eğitim ortamı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Giresun Ünv.tıp Fakültesi Yorumlar - 1

user326017

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi İlkokulu, eğitim kalitesi ve öğretmenlerinin özverili çalışmalarıyla ön plana çıkan bir okuldur. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir ve öğrencilere sağlıklı bir öğrenme ortamı sunmaktadır. Ayrıca, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem veren bir eğitim anlayışı benimsenmektedir. Genel olarak, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi İlkokulu'nu 5 üzerinden 4 puanla değerlendiriyorum.

18 Ekim 2024
uğur çaylak

uğur çaylak

Tıp Fakültesinin binası tamamen 60 lı yılların bir lise binasına benziyor. Günümüzde bu tip eski binaya sahip ilkokul bile kalmadı. Hemen yanıbaşındaki Gazi İlköğretim okulu binasının dahi kendi seviyesine göre bir ihtişamı var. Tabi ki eğitim kalitesi binayla ölçülmez. Ama tabi Tıp Fakültesini kazanmış öğrencilere verilen değerin de bir seviyesi olmalı.

2021:09:14 19:56:30
Eray Yavuz

Eray Yavuz

Çok küçük görünüyor ve kampüste meslek yüksek okullarıyla yanyana??

2021:06:24 14:28:40
ckdmr

ckdmr

2022:02:06 08:06:14
aleyna şenol

aleyna şenol

2021:12:03 20:26:03
marullu menemen

marullu menemen

2022:07:01 17:02:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı