Yeşil Giresun İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Yeşil Giresun İlkokulu Giresun

Yeşil Giresun İlkokulu, Giresun şehrinde eğitim hizmeti veren bir ilkokuldur. Okul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunarak onların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Yeşil Giresun İlkokulu, 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana öğrencilerine nitelikli eğitim sunarak birçok başarılı mezun vermiştir.

Fiyat Politikası

Yeşil Giresun İlkokulu, eğitim hizmetlerini uygun ve rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanları da sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
Yeşil Giresun İlkokulu, öğrencilerin bireysel potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyan bir eğitim ortamı sunmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir okuldur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Yeşil Giresun İlkokulu Yorumlar - 1

user326001

Okulun fiziksel koşulları oldukça iyi, öğretmenler ilgili ve donanımlı. Öğrencilerin eğitim kalitesi oldukça yüksek. Ancak okulun bahçe düzenlemesi biraz daha düzenli olabilir. Genel olarak başarılı bir okul.

18 Ekim 2024
Wollomoolloo Wollomoolloo

Wollomoolloo Wollomoolloo

İyi bir okul diye gittim hic memnun kalmadim muduru surekli ayar veriyo eski cokbilmis hocalardan muduryardimcisi konusmalari cok kaba ama rehberlik ogretmeni uslubu guzeldi cocugumu kayit yaptirmadan cikartim kimseyede tavsiye etmem ilk gorusmede muduryardimcisi 7yasindaki ogluma kizdi tavirlari cok kirici bir egitimcide yanlis olan hersey vardi

2023:10:09 08:25:19
Solmaz Tok

Solmaz Tok

Kesinlikle memnun değilim. Okul olarak hiç birşekilde ilk okul için uygun değildir. 5 katlı bir bina ve 2. Sınıf çocuklar 4. Katta 4. Sınıflarla aynı katta karmaşa kavga dövüş sahipsiz bir şekilde ler. Üstelik en önemlisi eğtim olarak hiç memnun değilim. Öğretmenimiz den kesinlikle memnun değilim etim diye bişey yok. Çok pişmanım çok vicdan azabı çekiyorum. Giresun en iyi okulu diye verdim ama kesinlikle alakası yok. Çocuğumu yakında okuldan alacağım. Tavsiye etmiyorum.iyi bir okul değil iyi bir öğretmen araştırma önemli. Mili eğitme de şikayetimizi tüm veliler olarak da bildirdik. Umarım yakında ilgilenirler.umarım.😟

2016:12:20 09:27:49
Fatma Yılmaz

Fatma Yılmaz

Ben burda okuyorum 4.katta çok kavgavar

2022:07:11 18:09:16
Bjk dünyası BEŞİKTAŞ

Bjk dünyası BEŞİKTAŞ

Ben yeşil Giresun'da okuyacağım

2018:09:13 12:15:31
ismail bilal kolukısa

ismail bilal kolukısa

Benim. Evim

2013:09:07 11:59:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı