Ptt-giresun

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun PTT

Giresun PTT, Giresun şehrinde bulunan bir posta ve telgraf teşkilatıdır. 1926 yılında kurulan bu kuruluş, yıllardır halka güvenilir ve hızlı posta hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Giresun PTT, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan sonra kurulan ilk posta teşkilatlarından biridir. Giresun'un tarihi ve kültürel mirasını korumak amacıyla kurulan bu kuruluş, yıllardır halkın posta ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Gönderi türüne ve ağırlığına göre değişen uygun fiyatlar
  • Hızlı kargo seçenekleri
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Güvenilir ve hızlı posta hizmeti
  • Profesyonel ve yardımsever personel
  • Geniş kapsamlı şube ağı
Giresun PTT, halkın posta ihtiyaçlarını karşılamak için güvenilir ve hızlı bir hizmet sunmaktadır. Profesyonel personeli ve geniş şube ağı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Giresun'da posta gönderimi veya alımı yapmak isteyen herkesin tercih etmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Ptt-giresun Yorumlar - 1

user325959

Giresun PTT, oldukça hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak bazen yoğunluktan dolayı sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir posta ofisi.

18 Ekim 2024
Ahmet Demir

Ahmet Demir

GİRESUN PTT MÜDÜRÜNE3 MART 2023 GÜNÜ ŞUBEMİZE AYŞE ŞAHİN ADINAİADELİ TAAHHÜTLÜ MEKTUPYOLLADIM ..ALICIYA ULAŞMADIPTT MERKEZ ŞUBEDE GÖREVLİ MEMURLARIMIZ GİRESUN HALKINAHİZMET ETMEYİ ZUL SAYIYORALICIYAİNSAN GİBİ DAVRANILMIYORMEKTUP HAKKIN DA DA BİLGİ VERİLMİYORBU DURUMU ULAŞTIRMA BAKANI A DA YAZMAM ORDA GÖREVİNİZ NE İSE BANADA SÖYLESİNGÖREV ZORUNA GİDEN HAİNİSTİFA ETSİN DEVLETİN KURUMUNU MEŞGUL ETMESİN

2023:04:05 11:50:44
Sena

Sena

Kargomu bize gelicek! bizmi kargo almaya gidicez! 3 gundur kargomun dağıtıma çıkmasını bekliyorum ve hala gelen giden yok! Yasak var almaya gidemiyorum Numara yok ulaşamıyorum başka subeyi arıyoruz yoğunluktan ötürüdür diyor bu iş! nasıl olucak böyle

2021:04:24 11:43:45
Fatma Dadasoglu

Fatma Dadasoglu

Nasıl bir kurumdur böyle ☹️😡😤 Vizyonsuz,misyonsuz, plansız programsız çalışıyor. GİRESUN PTT kargo'nun çalışma sistemi tam bir felâket.Giresin merkeze gelip adresi merkez olan kargolar neredeyse tüm ilçeleri dolaştıktan sonra merkez adresine teslim ediliyor. Buna bir çözüm uretilsin,lan program yapılsın lütfen.

2021:09:30 10:28:38
Abdurrahman AKTAŞ

Abdurrahman AKTAŞ

Iade dedigim kargoyu defalarca dagitima çikarip sonra depoya atmişlar, sordugumda da biz niye depoya attik bilmiyorum diyor. Tamam gonderin iadeyi diyorum. Yok once el yazisi île îade istegimi yazip imzalayacam falan saçma sapan îşler

2020:09:19 14:13:53
Faruk ÖZTÜRK

Faruk ÖZTÜRK

Resmen rezalet. 7 gündür kargo şubede bekler mi? Hayır gidip alacam kargomu şubenin önündeki kuyruk 80'lerdeki yağ kuyruğu gibi. sonu gözükmüyor.

2020:12:03 09:45:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı