Özel Harekat Şubesi Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Özel Harekat Şubesi Müdürlüğü Giresun

Özel Harekat Şubesi Müdürlüğü, Giresun şehrinde güvenlik ve huzurun sağlanması amacıyla faaliyet gösteren bir kuruluştur. Özel harekat polisleri, özel eğitimlerden geçerek olağanüstü durumlarda görev yapmak üzere hazırlanmışlardır.

Tarihçe

Özel Harekat Şubesi Müdürlüğü, Giresun Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehrin güvenliğine katkı sağlamak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

Özel Harekat Şubesi Müdürlüğü'nün hizmetleri devlet tarafından finanse edilmektedir ve vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Özel eğitimli ve donanımlı personel
  • Hızlı müdahale kabiliyeti
  • Güvenlik ve huzurun sağlanması
Özel Harekat Şubesi Müdürlüğü, Giresun şehrinin güvenliği için gece gündüz demeden çalışan özel eğitimli personeliyle tercih edilmesi gereken bir kuruluştur. Vatandaşların güvenliği için her zaman hazır ve nazır bir şekilde görevlerini yerine getirmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Merkez Özel Harekat Şubesi Müdürlüğü Yorumlar - 1

user325931

Giresun Özel Harekat Şubesi Müdürlüğü Polislerinin profesyonellikleri ve disiplinleri gerçekten takdire şayan. Her zaman halkın güvenliği ve huzuru için ellerinden geleni yapıyorlar. Eğitimli ve donanımlı bir ekip olduklarını her fırsatta gösteriyorlar. Giresun halkı için büyük bir güven kaynağı olduklarını düşünüyorum.

18 Ekim 2024
Hüseyin Bavuk

Hüseyin Bavuk

Herşey vatan için

2018:06:25 22:01:55
KOCALİ DEGER

KOCALİ DEGER

RABBIM SIZI KORUSUN

2022:06:23 20:04:39
Nursena Yolcu

Nursena Yolcu

2019:06:16 14:32:52
no._.signal empty

no._.signal empty

2018:05:23 16:01:53
Aziz karaçalık

Aziz karaçalık

2018:02:24 21:53:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı