Toplum Destekli Poliz Merkezi Amirliği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Toplum Destekli Polis Merkezi Amirliği

Giresun Toplum Destekli Polis Merkezi Amirliği, Giresun şehrinde halka hizmet veren bir polis birimidir. Toplum Destekli Polislik kapsamında faaliyet gösteren bu merkez, vatandaşların güvenliğini sağlamak, suçları önlemek ve toplum ile polis arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla çalışmaktadır.

Tarihçe

Giresun Toplum Destekli Polis Merkezi Amirliği, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehirdeki suç oranlarını azaltmak ve halkın güvenliğini sağlamak için aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Hizmetler

  • Toplum Destekli Polislik faaliyetleri
  • Polis danışmanlığı
  • Çocuk ve gençler için eğitim programları
  • Toplum bilincini arttırıcı etkinlikler
Giresun Toplum Destekli Polis Merkezi Amirliği, halkın güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Vatandaşlarımızın her türlü sorun ve şikayetlerinde yanlarında olup destek olmaktan mutluluk duyarız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Merkez Toplum Destekli Poliz Merkezi Amirliği Yorumlar - 1

user325921

Giresun Toplum Destekli Polis Merkezi Amirliği, şehirdeki polis hizmetlerini etkin bir şekilde yürüten bir birimdir. Toplumla iç içe çalışarak suçla mücadelede önemli bir rol oynamaktadır. Polis memurları, vatandaşların güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Halkın güvenini kazanmış bir kurum olarak, Giresun Toplum Destekli Polis Merkezi Amirliği takdire şayandır.Puan : 5

18 Ekim 2024
Gezmen Adam

Gezmen Adam

gitmedim hiç

2015:11:27 07:56:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı