Fiskobirlik Özel Otoparkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Fiskobirlik Özel Otoparkı

Fiskobirlik Özel Otoparkı, Giresun şehrinde bulunan ve araç sahiplerine özel otopark hizmeti sunan bir kuruluştur. İşletme, şehir merkezindeki yoğun trafiği rahatlatmak ve araç sahiplerine güvenli bir park alanı sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Fiskobirlik Özel Otoparkı, 2005 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Kuruluşundan bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve güler yüzlü personeli ile müşterilerine en iyi otopark deneyimini sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Özel otoparkımızda günlük, haftalık ve aylık park ücretleri bulunmaktadır. Fiyatlarımızı müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak belirlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Güvenli ve kapalı otopark alanı
  • 24 saat güvenlik hizmeti
  • Kolay erişilebilir konum
  • Uygun fiyatlar
Fiskobirlik Özel Otoparkı, araç sahiplerine güvenli ve konforlu bir park alanı sunarak şehir trafiğini rahatlatmayı ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaçlamaktadır. Siz de aracınızı güvenle bırakmak ve hizmetimizden faydalanmak için bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Merkez Fiskobirlik Özel Otoparkı Yorumlar - 1

user325791

Giresun Fiskobirlik Özel Otoparkı oldukça geniş ve düzenli bir otopark. Araç park etme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Tek olumsuz yanı ise otoparkın biraz uzak olmasıydı. Ancak genel olarak memnun kaldım.

18 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı