K.özdemir otopark

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun K.özdemir Otopark

1995 yılında Giresun şehrinde hizmet vermeye başlayan K.özdemir Otopark, şehir merkezinde bulunan güvenli ve uygun fiyatlı otopark hizmeti sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, araçlarını güvenle bırakmak isteyen herkesi beklemektedir.

Tarihçe

K.özdemir Otopark, 1995 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır Giresun şehrinde hizmet vermektedir. Deneyimli ve profesyonel kadrosuyla müşterilere kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Günlük otopark ücreti: 20 TL
  • Aylık abonelik: 200 TL
  • Özel etkinliklerde farklı fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenen otopark alanı
  • Ulaşımı kolay ve merkezi konumda
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
K.özdemir Otopark, güvenli ve uygun fiyatlı otopark hizmeti sunarak müşterilerine huzurlu bir park alanı sağlamaktadır. Şehir merkezinde bulunan konumuyla da tercih edilen bir otoparktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Merkez K.özdemir otopark Yorumlar - 1

user325771

Giresun K.özdemir otopark oldukça geniş ve düzenli bir otopark. Araç park etme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Tek olumsuz yanı ise otoparkın biraz uzak olmasıydı. Ancak genel olarak memnun kaldım.

18 Ekim 2024
Gaffar Özdemir

Gaffar Özdemir

Giresunda gelmiş olduğum en güvenilir ve en uygun fiyat tarifesi olan geniş güvenlik kameralarıyla donanımlı tek otopark,,, müşteri memnuniyeti birinci sırada olmak üzere adamlar işini yapıyor, otoparka giriş yapıyorsun anahtarı görevliye verip giriş fişini alıp çıkıp gidiyorsun, görevli arkadaş aracınızı park ediyor ve aracını geri almaya geldiğinizde siz girişte otopark ücretini verirken otopark görevlisi olan arkadaş aracınızı ayağınıza kadar getirip teslim ediyor. Herkese tavsiye edebileceğim güvenilir ve uygun tek otopark. Hizmetlerinden dolayı öncelikle otopark sahibine ve ordaki görevli arkadaşa çok teşekkürler..

2019:08:21 23:04:07
Ahmet Kurtoğlu

Ahmet Kurtoğlu

Giresun da güler yüzlü güvenilir uygun fiyat tarifesiyle tavsiye ede bilicen tek oto park Kenan Özdemir otaparktır güler yüzlü persenol doğan beye de teşekkürler ederim Kenan özdemire uygun fiyat tarifesinden dolayı çok çok teşekkürler ederim her kese gönül razısıyla tavsiye ede biliceğim tek oto park

2021:02:09 13:09:10
Yusuf Türkoğlu

Yusuf Türkoğlu

giresunda gidebileceginiz en guvenli ve guler yuzlu otopark isletmecileri var,vale arkadasin hoşgeldiniz diyip buyur ederek gostermis oldugu ilgi ve alakadan dolayi teşekkür ederim, sagolsun otopark sahibi kenan beye boyle hizmet ve guler yüzlü calisanlari tercih ettigi icinde ayrica teşekkkür ediyorum, uzaktan ve yakindan gelenler icin tavsiye edebilecegim tek otoparktir

2021:01:22 23:32:08
Yusuf Altunköse

Yusuf Altunköse

Merkez geldigim en iyi otopark aracımı girişte teslim ediyorum. bakıyorum geldiğimde de girişe kadar getiriyorlar. Herkese tavsiye ederim mutlaka uğrayın memnun kalırsınız. Fıat olarak diğer otoparklara göre çok uygun ve hizmet daha güzel

2019:08:22 20:16:48
Serkan Özdemir

Serkan Özdemir

Bursa Gemlik ten geldim tesadüfen buraya girdim fiyat olarak Giresun merkezde en uygun ve güvenilir otopark kamera, güvenlik personeli herşey mevcut en güvenilir otopark müsteri memnuniyeti için K.özdemir otopark a teşekkürler

2019:08:25 12:33:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 09:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı