ELİT OTEL BULANCAK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Giresun Elit Otel Bulancak

Elit Otel Bulancak, Giresun şehrinde konuklarına lüks ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler ve modern olanaklar sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlamaktadır.

Tarihçe

Elit Otel Bulancak, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, deneyimli ve profesyonel bir ekip tarafından işletilmektedir.

Fiyat Politikası

Otelin fiyat politikası, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik göstermektedir. Misafirler, uygun fiyatlarla lüks bir konaklama deneyimi yaşayabilirler.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness merkezi
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Konferans ve toplantı salonları
Elit Otel Bulancak, misafirlerine konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunmanın yanı sıra, sunduğu hizmetler ve olanaklarla da fark yaratmaktadır. Giresun'u ziyaret eden herkesin tercih etmesi gereken bir oteldir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bulancak Giresun ELİT OTEL BULANCAK Yorumlar - 1

user325457

Giresun Elit Otel Bulancak'ta konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu oldukça iyiydi. Ayrıca otelin manzarası da harikaydı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

17 Ekim 2024
Büşra Yıldız

Büşra Yıldız

Ben çok beğendim, Rahat, Güvenlikli, Temiz, Deniz manzaralı oda verdiler gerçekten harikaydı bayıldım.

2023:07:18 10:38:18
Cansu Karaibrahim

Cansu Karaibrahim

otel sahil kenarında ulaşımı kolay temiz bir oteldir. Herşeyden önce AİLENİZLE kalabileceğiniz güvenli otel

2023:06:18 09:37:58
Gulben Kama

Gulben Kama

Ailemizle beraber gittiğim oteldir otel sahil kenarında manzaralı güzel temiz ferah tam bir aile oteldir otopark güvenliği vardır otel calışanları güler yüzlü ilgili alakalıdır

2022:09:15 06:54:35
Hatice Düzgün

Hatice Düzgün

Çatı katı arka taraf i en iyi odamız diye verdi amca.temizlik sıfır. Banyo wc ortak.deniz falan görünmüyor küçük bir cam.bir gece olmasaydı asla kalmazdım.dısina aldanmayın

2022:08:17 02:47:47
İrem Arslan

İrem Arslan

Hiçbir olanağı yok. Verdiğiniz para boşa gider . Yemekler berbat, temizlik berbat, öğrenciyle gereksiz bi iletişim kurmaya çalışıyor zaten yurt çalışanları çok saçma. Yangın merdiveninde sigara içiliyor odaya kadar kokusu geliyor.ama güya yasak (!) He bir de can güvenliği falan da yalan. Yurtta geçen gün yangın çıkıyor ve öğrencileri uyarmak yemek vakti akıllarına geliyor. Öyle bir can güvenliği yani!

2018:05:25 14:57:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bulancak Giresun 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı