North Chalets Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Giresun North Chalets Hotel

Giresun North Chalets Hotel, Giresun şehrinde doğayla iç içe konaklama imkanı sunan bir oteldir. Misafirlerine huzurlu ve keyifli bir tatil deneyimi yaşatmayı hedefleyen otel, modern ve konforlu odalarıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Giresun North Chalets Hotel, 2015 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, doğal güzelliklerle çevrili bir konumda bulunmaktadır ve misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Otelimizde konaklama fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik göstermektedir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe konum
  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Çocuk dostu tesis
Giresun North Chalets Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğal güzelliklerle çevrili konumu, konforlu odaları, kaliteli hizmet anlayışı ve misafirlerine sunduğu keyifli atmosfer ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Dereli Giresun North Chalets Hotel Yorumlar - 1

user325429

Giresun North Chalets Hotel'de konakladım ve gerçekten harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi ve manzara muhteşemdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

17 Ekim 2024
Tahsin Bekdemir

Tahsin Bekdemir

Otelde 2 gece kaldık. Kümbet yaylasında adeta saklıbahçe konumunda bir yer, huzur veren bir havası var. Personeli cana yakın, samimiydi. Odaların temizliği kusursuzdu. Kahvaltısı güzeldi. Bölgedeki diğer kalınacak mekanları da gezdim, bariz fark var diyebilirim. 2 gece fazla değil mi diye düşünenler için biz şöyle bir program yaptık; bölgedeki diğer yaylaları gezdik, Mavigöl kuzalan şelalesi, Göksu travertenlerine gittik. Ailece kaldık, eşim ve kızımla beraber, çok memnun kaldık . tavsiye ederim.

2023:07:09 20:50:13
Mahmut Doğan

Mahmut Doğan

Otelde kalmadık. Piknik için uğradık. Oda fiyati 4500 dediler çok çok pahalı hersek dahil otel fiyatları bile daha ucuz. Doğal güzelliği temiz havası mevcut

2023:08:22 09:08:33
Bayram Kanca

Bayram Kanca

Çok güzel bir alanı var ama bomboş. Daha güzel değerlendirilebilir.

2023:09:10 09:25:41
Cenk Bora

Cenk Bora

Hotel mevkisi, doğası ve mimarisiyle müthiş. İşletme sahibi, yönetimi çok ilgili. Deneyimli şefin yaptığı yemekler bir harika. Çalışanlar çok yardım sever herkese iyi bir hafta sonu için öneririm.

2021:10:24 20:26:48
Abdullah Hocaoglu

Abdullah Hocaoglu

Oteli bilmem ama mesire alanı, orman o kadar güzel ki. Tekrar gideceğim

2022:08:03 11:45:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Dereli Giresun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı