RAMADA HOTEL GİRESUN PİRAZİZ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Ramada Hotel Piraziz

Giresun Ramada Hotel Piraziz, konuklarına lüks ve konforlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, iş seyahatleri, tatil ve diğer konaklama ihtiyaçları için ideal bir tercihtir.

Tarihçe

Giresun Ramada Hotel Piraziz, 2010 yılında hizmete açılmıştır. Otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir. Konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen otel, her geçen gün misafir memnuniyetini artırmaktadır.

Fiyat Politikası

Giresun Ramada Hotel Piraziz, konuklarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Otel, farklı oda seçenekleri ve paketler ile konuklarına çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve modern tasarım
  • Konforlu ve şık odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Giresun Ramada Hotel Piraziz, konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmak için her detayı düşünerek hizmet vermektedir. Konforlu odaları, lezzetli yemekleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlamaktadır. İş seyahatleri, tatil veya diğer konaklama ihtiyaçları için Giresun Ramada Hotel Piraziz'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Piraziz RAMADA HOTEL GİRESUN PİRAZİZ Yorumlar - 1

user325413

Otelin konumu çok güzel, odalar temiz ve konforlu. Personel ilgili ve yardımsever. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Tek sıkıntı odaların biraz küçük olmasıydı. Genel olarak memnun kaldım.

17 Ekim 2024
serdar seçgin

serdar seçgin

Her şeyden önce otel tertemiz. Kahvaltisinda çeşit az diyenler ya baska otellerde kalmamis yada kraliyet saraylarinda yetişmiş. Sadece ezine peynirde kahvaltinin olmazsa olmazi o eklenebilirdi. Gayet güzel ve lezzetli. Otelde hizmet yönü ile kusursuz. Bütün personel canla başla çalışıyor. Hepsine emekleri için ik yönetimide ayrica tesekkur etmek lazim. Cigdem hanima ve hakan beye cok teşekkürler yardımları icin. Son olarak otelde olmayan tek sey alkol. Bütün wyndham otellerinde kaldim bir tek burda alkol yoktu. Elin arab ülkelerinde bile otellerinde bar var burda olmamasi cok garip. Tamam odalara koymayin anlarım ve saygi duyarim ancak kesinlikle barınıź olmalı. Yerel bir otel olsa tamam ama adınız wyndham.

2023:12:08 06:40:03
Hülya KELEŞ

Hülya KELEŞ

Turizm ve oteller bölgesi Marmaris’ten ilkdefa Karadeniz’e iş seyahati için geldim. Yorumlarla bakaraktan tercihimizi Ramadaya yaptık. Geldiğimde ise herşey tüm ayrıntı beklentimizin üzerinde. Umuyorum bu titizlik, özen, ayrıntılara bakış açısı, özellikle turizm bölgesindeki tüm otellere örnek teşkil eder.Şöyleki bayanlar odada, ütü, ütü masası, seccade, kurutma makinası demeyim az gelir adeta fön makinası daha neler neler mevcut. Alt katta mescit var duvar boyu kıblemiz Kabe’nin resmiyle ayrı bir anbias yansıtılmış. Temizlik hijyen iletişim 10 numara 10 yıldız.Bu ayrıntıları özellikle belirttim bayanlar ütüyü fön makinanızı seccademizi yanınızda getirip valizinizde yer kaplamayın. Teşekkürler Ramada, teşekkürler Ali bey, teşekkürler Aynur hanım 🧿🧿🧿👏👏👏

2024:01:12 08:53:12
Arzu Temel

Arzu Temel

Ramada Otelde ailem ile 2 gün konakladik deniz manzarası sessizliği ile muhteşem bir yer.Odaların temizliği rahatlığı çok iyiydi.Personellerin son derece güler yüzlü ve ilgililer. Birbirinden çeşit kahvaltısını çok sevdik her şey için teşekkürler kendimizi evimizde hissettirdiğiniz için...

2024:01:06 11:54:43
YUSUF BAYRAM

YUSUF BAYRAM

1 haftalık bir tur ile Karadenize gelmiştik hafta boyunca bizlere çok iyi davrandılar yemekleri çok çok iyi idi konumu da çok iyi. Yani anlayacağınız Giresun ilinde kalınacak çok iyi bir oteldir bize yapmış oldukları ilgi ve alakadan dolayı Ramada otele, çalışanlarına ve müdürüne çok teşekkür ediyorum.

2024:01:05 09:25:58
Novruz Salimov

Novruz Salimov

Zevkli dekorasyonu ve temizliği ön planda olan otelin konumu oldukça başarılı.Otelin diğer önemli bir özelliği de seviyeli ve güler yüzlü bir personel kitlesine sahip olması. "mutlu personel-mutlu müşteri" etkileşimi de müşteri memnuniyetine verilen önemin bir göstergesi...Herşey için ellerinize sağlık, ilginize teşekkürler...

2023:12:29 10:33:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Giresun Piraziz 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı