Huseyin Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Giresun Huseyin Hotel

Huseyin Hotel, Giresun şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

Huseyin Hotel, 1995 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek misafirlerine en iyi konaklama deneyimini sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerimizin konforu ve memnuniyeti her zaman önceliğimizdir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezinde konum
  • Konforlu ve modern odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Huseyin Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, merkezi konumu ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Huseyin Hotel Yorumlar - 1

user325389

Giresun Huseyin Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konum olarak da merkeze yakın olması büyük bir avantajdı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

17 Ekim 2024
Yalçın Taşkınfurat

Yalçın Taşkınfurat

Ilk defa iş seyahati için gittiğim otelde Manzara harika, konum harika, merkeze 5 dakika. Otel çalışanlarının iletişimi müthiş. Kahvaltı çok iyi. Bahçesi muazzam. Bahçede ki tatlı kopek Mayki çok şirin. Görüşünü korkutma da bu kadar uysal bir hayvan göremedim ben. Hersey için teşekkür ederiz.

2023:12:03 08:28:36
Övgü Güvenç

Övgü Güvenç

Otelin bahçesi, manzarası hem gün doğumu hem batımında harika. Asgari ihtiyaclar düşünülmüş, temiz derli toplu bir otel. Yakinlarinda market, tekel vs olmamasi biraz sıkıntılı ama personel yardımcı oluyor temin etmede ya da biraz (500 mt kadar) yürüyerek yakınlarda bir markete ulaşılabilir.

2023:08:05 18:50:11
Holy Rock

Holy Rock

Hüseyin otel deniz kenarı güzel nezih bir konaklama merkezi çok temiz herkes gönül rahatlığı ile konaklayabilir ..Hatay'dan gelip Karadeniz turu yapan Hatay kızı

2023:10:25 05:28:48
Çağlar Eroğlu

Çağlar Eroğlu

Temiz ve deniz manzaralı odaları personelin ilgisi harika ötesiHer şey için teşekkür ederim.

2023:11:03 15:48:43
Hakan Hakan

Hakan Hakan

Ramazan bayramında kalabalık ailece konakladık otelin konumu manzarasına diyecek hiç bir şey yok denize sıfır manzarası harika ulaşımı ve park yeri sorunu yok. personeli hani adet yerini bulsun diye yapmacık değil gerçekten çok samimi ve çok içten davranıyorlar konuklara yardımcı olmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar hani para kazanmak için değilde ınsanlara sanki misafirperverlik nasıl olur göstermek için kurulmuş otel sanki ..oda fiyatlarına gelirsek gayet uygundu. odalar yeterince büyük temizlik konusunda hiç bir sorun yaşamadık gayet temiz bulduk herşeyi. kahvaltı sorunsuz çeşiti bol ve güzeldi çok memnun ayrıldık hatta düğün sebebiyle odaları bayağı geç boşalttık ne fazla para isteme ne olumsuz söz yada davranış lafını bile etmediler siz işinizi halledin gerisi önemli değil dediler böyle işletme sadece karadenizde değil Türkiye de zor bulunur. yine gitsek yine kalırız herşeyiyle sorunsuz mükemmel konaklama kesinlikle tavsiye edilir...

2023:05:07 07:21:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı