Damcılar Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Giresun Damcılar Hotel

Giresun Damcılar Hotel, Giresun şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Şehir merkezine yakın konumu ile misafirlerine kolay ulaşım imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Giresun Damcılar Hotel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek misafirlerine en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Giresun Damcılar Hotel, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerine uygun fiyatlarla kaliteli bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
Giresun Damcılar Hotel, misafirlerine sunduğu kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir konaklama noktasıdır. Şehir merkezine yakın konumu ve modern olanakları ile konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Damcılar Hotel Yorumlar - 1

user325333

Giresun Damcılar Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca otelin konumu da oldukça güzel, şehir merkezine yakın olması da büyük bir avantaj. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

17 Ekim 2024
Saner Coskun

Saner Coskun

Hâlâ kalkmakta mecburen bulunduğum oteli tavsiye etmiyorum. Lobide ki bayanın benimle 40 yıllık arkadaşı gibi lakayıt konuşması mı dersiniz ya da oda da ki menüde ki bira fiyatı 10 lira yazdığı halde, 15 lira istediklerinde, menüde öyle yazıyor dediğimde, siz oraya bakmayın demelerini mi ısterseniz:) kaloriferi kafasına göre yakıp yakmamalarını mı dersiniz ya da kendine hayri olmayan klima mı ısterseniz... Lobide oturmak isteseniz, lobi namına birşey yok. Kahvaltısı standart şartı zar zor yakalıyor diyebilirm. Tek olumlu yanı 'ya da olması gereken diyelim; odaların hergun temizlenmesi.

2019:01:12 15:39:41
Ersin KÜLEKCİ

Ersin KÜLEKCİ

Personel çok saygılı ve ilgili. Oda toz kokuyor banyo için şampuan vs. Kısıtlı. Odada minibar yok. Kahvaltı da çeşit yok kısıtlı domates ve salatadan ibaret. Daha alt segment otellerle karşılaştırınca bile burası tek kelime ile vasat...

2019:10:05 07:02:24
Huseyin Okten

Huseyin Okten

Damcılar oteli 3 yıldızlı bir otel ama ben 5 yıldız veriyorum.Müşteri memnuniyeti üst noktada , Resepsiyon memurları çok candan. Karadenize yolculuk yapıyorsanız , Giresunda bir durağımız neden olmasın .

2019:06:09 06:47:51
Melike Serdaroğlu

Melike Serdaroğlu

Berbat. Eşim ve 2 oğlumla gitmek için rezervasyon yaptırdık çocukların birisi 2 yaşında diğer 4. 2sine de ayrı yatak var mi diye sorduk evet dediler. Odaya girdik 1 tane katlanır somya koymuşlar yatak demeye bin şahit ister. Aşırı rahatsız oturdunuz an yerinden oynuyor..bebek için hiçbir yatak getirmemişler. Biz talep edince bi beşik getirdiler o da kırık. Dolayısıyla 4 kişi bir yatakta yattık. Ki çift kişilik yatak da dar ve aşırı rahatsızdı. Buzdolabına bir sise dahi su koymaktan kaçınmışlar. Olumlu tek özellik goremedigim bir oteldi

2019:11:11 04:18:55
Zehra Ersahin

Zehra Ersahin

3 yıldızlı olmasına karsın cok temiz, sade bir hizmet anlayışına sahip. Kahvaltısı ise birçok restoran sunumundan daha basarılı; ürünler taze, pogaca ev yapımı, temiz ve nitelikli.

2018:05:15 03:04:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 08:30–00:00
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 00:00–08:29
  • Pazar 08:30–08:29

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı