Çarıkçı Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Çarıkçı Otel Giresun

Çarıkçı Otel, Giresun şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Çarıkçı Otel, 1995 yılında hizmet vermeye başlamış olup, misafirlerine kaliteli hizmet anlayışıyla uzun yıllardır hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Çarıkçı Otel, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Otelde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Konforlu ve temiz odalar
  • Restoran ve kafe hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Çarıkçı Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve temiz odaları, şehir merkezine yakın konumu ve uygun fiyat politikasıyla misafirlerine keyifli bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Çarıkçı Otel Yorumlar - 1

user325329

Giresun Çarıkçı Otel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Ayrıca otelin konumu da oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir bir yerde. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

17 Ekim 2024
Umut Canverdi

Umut Canverdi

Tek kelimeyle muazzam. Şehrin göbeğinde bir yer. Fiyat oldukça makul. Odalar tertemiz ve günlük temizlenme emareleri ortada. Sabah kahvaltısı açık menü ve gayet yeterli. Çalışanlar çok çok kibar ve ilgili. Özellikle genç arkadaş çok kibar ve bu meslekte gelecek vadediyor. 5 yıldızlı otel konforu var gerçekten özel hissettiriyor sizi. Hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım. TAVSİYEMDİR.

2023:10:08 07:21:42
huseyin yalcin

huseyin yalcin

Temiz be düzenli bir otel, huzurlu ve merkezi konumu sayesinde ulaşımı kolay. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:08:11 14:44:10
sezgin kemal

sezgin kemal

Fiyat, fayda açısından konum ve hizmet olarak güzel bir otel. İç yapı ve dekorasyonda n anladığım kadarıyla eski bir otel. Fakat Antik unsurlar da barındırıyor. Odaların biraz dar olması negatif bir unsur olarak görülse de, kısa süreli dinlenme için uygun bir otel olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca kahvaltı salonundaki gemi marketlerini ayrıca beğendiğimi belirtmek isterim.

2023:07:23 09:35:34
Batuhan Sorkan

Batuhan Sorkan

1 gece konaklama yaptım. Personel çok ilgili ayrıca lobide içtiğim çayın tadı çok güzeldi. Başka otellerde saçma sapan çaylar olur bölgeden kaynaklı mükemmel bir çaydı. Odalara gelecek olursak diğer odalarını bilmem ama benim kaldığım oda ufaktı. Odada eksik bir şey yoktu. Sadece çay, kahve vb. oda içerisinde sunulan şeyler yoktu. Onun haricinde su mevcuttu. Yataklar ve çarşaflar temizdi. Oda sıcaklığı idealdi. Kahvaltısı biraz ortanın üstü açık büfeydi. Fotoğrafları da mevcut zaten. Personellere de ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Otelin kendi bellboy u vardı.

2022:10:21 12:22:19
Semih Baltacı

Semih Baltacı

Çok temiz şahane manzara ilgili personel.çok merkezi konumda.kesinlikle tavsiye ederim

2023:07:26 09:55:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı