Gabya Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gabya Hotel Giresun

Gabya Hotel, Giresun şehrinde konuklarına konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatmayı hedefleyen otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Gabya Hotel, 2010 yılında Giresun'un merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlamaktadır.

Fiyat Politikası

Gabya Hotel, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Otelde konaklamanın fiyatı, seçilen oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmesi
  • Restoran ve bar hizmeti sunması
  • Ücretsiz otopark imkanı sağlaması
Gabya Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi yaşamak isteyen herkesi otelimizi ziyaret etmeye davet ediyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Gabya Hotel Yorumlar - 1

user325321

Giresun Gabya Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu harika, odalar temiz ve konforlu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

17 Ekim 2024
Özlem Yılmaz

Özlem Yılmaz

Giresunun merkezinde bir otel. Günü birlik kaldım gayet temiz ve rahattı. Sabah kahvaltınız otele ait. Sadece ses yalıtımı iyi değil insanların telefonunda izledikleri videonun sesini duyabiliyordum..

2023:08:30 19:23:37
Ömür Ünver

Ömür Ünver

Senelerdir otellerde kalırım iş seyahatlerim sebebiyle. Bu oteli bir daha asla tercih etmem. Yan odamda kendini bilmez insanlar gecenin saat 3 ünde bagirisma ve gürültülerinden uyuyamadım. Tavsiye etmiyorum.

2023:08:03 15:28:28
Umar Karasu

Umar Karasu

Odalar çok küçük 4 kişiydik 2kişi aynı yatakda kaldık yatakların yanı çok keskindi arkadaş ayağını kesti yataklar sedye gibiydi çalışanlarda yardımcı olmuyorlardı odada örümcek gördük tuvaletin kapısı kırıktı söyledik gelmediler

2023:11:05 10:14:39
Orhan Bay

Orhan Bay

Şehrin merkezinde konaklamak isterseniz otelin yıldızı 1 olmuş 5 olmuş bence hiç önemli değil oradaki gencecik personelin yıldızı ölçülemez. Hepsi pırıl pırıl o çocukların gönülleri 10 yıldız. Etrafımızda deli oluyorlar. Birinin adını sordum Emirhan. Gözlerinin içi gülüyor hepsini öpüyorum ve böyle pırıl pırıl gençlerimize fırsat verilmesini istiyorum Emirhan ve arkadaşları hepinizi öpüyorum başarılı olun çok başarılı olun ama bu halinizle kalın hiç değişmeyin lütfen. Sevgilerimle Orhan Bay

2023:08:01 13:51:48
Nuran Çalışkan

Nuran Çalışkan

Giresun Seyahatimde 2 gece konaklama yaptığım yer oldu. Otelin sahibi ve çalışanları dahil hepsi güler yüzlü ve bi o kadar ilgililer. Konumu merkezi çoğu yere yürüme mesafesinde. Odalar geniş ve temiz. Kahvaltısı açık büfe. Fiyat performansı bir otel. Benim için en önemlisi evcil hayvan dostu olmasıydı. Herşey için teşekkürler .

2023:06:19 17:16:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı