Giresun Limanı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Giresun Limanı

Giresun Limanı, Giresun şehrinde bulunan ve deniz taşımacılığı hizmeti sunan bir limandır. Liman, Giresun'un ekonomik ve ticari hayatında önemli bir rol oynamaktadır.

Tarihçe

Giresun Limanı, 1960'lı yıllarda inşa edilmiş olup, o günden bu yana sürekli olarak gelişim göstermektedir. Liman, modern altyapısı ve donanımı ile deniz taşımacılığına hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Giresun Limanı, rekabetçi fiyat politikası ile müşterilerine hizmet sunmaktadır.
  • Fiyatlar, hizmetin kalitesi ve talep durumuna göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern altyapı ve donanıma sahip olması
  • Deniz taşımacılığı konusunda uzman ve deneyimli personeli bulunması
  • Çeşitli gemi tiplerine hizmet verebilme kapasitesine sahip olması
Giresun Limanı, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deniz taşımacılığı deneyimini sunmayı hedeflemektedir. Limanın modern altyapısı ve uzman personeli sayesinde tercih edilmesi gereken bir liman olduğunu düşünüyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Giresun Limanı Yorumlar - 1

user325095

Giresun Limanı Hafif Ray İstasyonu, şehir içi ulaşımda oldukça önemli bir noktada bulunuyor. İstasyonun konumu ve erişilebilirliği oldukça iyi. Ayrıca istasyonun modern ve temiz bir tasarıma sahip olması da oldukça memnuniyet verici. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldığım bir istasyon diyebilirim.

17 Ekim 2024
Aysegul BARAN

Aysegul BARAN

Her liman gibi ulaşımı kolay merkez konumlu bir yer sivil girişi yoktur

2024:01:06 15:01:07
Mehmet Öztürk

Mehmet Öztürk

Daha çok gelişmesi lazım gelişime açık bı yer

2023:11:23 18:27:47
Hüseyin Bavuk

Hüseyin Bavuk

Giresunun gelişmesi ve deniz trafiğinin artması acısından ıyi fakat sahil manzarası tamamen kapandı giresun nefes almıyor rüzgarın onu kapandı yaz ayi içerisinde koku fazlalaştı sebebi silolar görüntü kirliliği de bir yana yeri burası değildi

2019:10:26 13:27:15
Musa Gurel

Musa Gurel

Eski Giresun limanından eser yok. Sahilden bakıldığında Karadeniz'in enginligine bakar ufkunuz açılırdı. Şimdi limana inşa edilen barakalar la şehir arasına hapis olmuş güzelim memleket yazık liman içine yapılan mısır ve buğday kırma tesisleri Giresunu toz duman içinde bırakıyor Keşap veya Bulancak tarafından şehire giriş yaptığınızda kışın oluşan karbondioksit partikül sisi gibi toz bulutunu görüyorsunuz yazık çok yazık

2020:09:17 19:07:37
Yeşim Özkan

Yeşim Özkan

Bu küçük liman, çocukluğumda güzel hatıralarıın olduğu bir yer. 60'lar,70'ler de Akdeniz ve Karadeniz isimli yolcu vapurları çalışırdı. İstanbul'a çok zevkli bir yolculuk yapardık. Sonra her şeyde olduğu gibi, o da kalmadı. Şimdi büyük hangarlar yapılmış. Ticari sınırları belli. Öyle işte!

2019:07:10 06:17:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı