Avni Kuru Temizleme

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Avni Kuru Temizleme

Avni Kuru Temizleme, Giresun şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir temizlik firmasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Avni Kuru Temizleme, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla temizlik sektöründe öncü bir konumda bulunmaktadır.

Fiyat Politikası

Avni Kuru Temizleme, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her bütçeye uygun temizlik çözümleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Hızlı ve pratik temizlik çözümleri
Avni Kuru Temizleme, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatlarla temizlik ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz işletmemiz, deneyimli kadrosuyla hızlı ve pratik çözümler sunmaktadır. Siz de temizlik konusunda profesyonel bir hizmet almak istiyorsanız, Avni Kuru Temizleme'yi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Merkez Avni Kuru Temizleme Yorumlar - 1

user324925

Giresun Avni Kuru Temizleme Çamaşırhane oldukça kaliteli ve hızlı hizmet veren bir işletme. Çamaşırlarımı her zaman titizlikle temizleyip ütülüyorlar. Personelleri de oldukça ilgili ve güler yüzlü. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ekim 2024
Gamze Kocakurt

Gamze Kocakurt

Bursa'dan Giresun'a düğünüm için gelip gelinliğimi burada temizletmek istedim gelinliğim kabarıktı ve kat kat tülleri vardı. Etekleri kirliydi bir de ufak bir ruj izi vardı. Astarı yıkanmış evet ancak bir kat tül temizlenmemişti ve sorduğumuzda dalga geçer gibi "keşke daha önceden söyleseydik bu kısma çok ilaç dökmek gerekir simleri dökülür o yüzden yapmadık." dendi. Tarlatanı yakmışlar gelinliğim kiralıktı bunu belirtmiştik ancak bunu söylediğimiz de yine alaycı bir şekilde ilk düğünde volkandan yandığını iddia etti ki düğünümde böyle bir şey olmadı ancak beyefendiyi inandıramadık. "hadi bana benim yaktığımı ispatlayın " gibi çirkin bir tepkiyle karşılaştık. Sonunda ruj lekesini gösterdiğimde de bunun için mi geldin dedi bana. Düğünüğümden bir gün önce bana böyle bir stres yaşattığı için o pis gelinlikle ikinci düğünü yaptığım için kendisini tavsiye etmiyorum.

2022:07:21 16:21:56
Osman Bodur (Dr. techn.)

Osman Bodur (Dr. techn.)

Dügün hazirliklarinda gömleklerimiz icin tercih ettik. Gömlek biz memnun olalim diye 2 kez ütüledi. Cok tesekkürler cok mutlu olduk. Hem uygun, hem güvenilir hem de baba meslegi...

2022:07:28 12:32:10
Işılsu Işık

Işılsu Işık

Yıllardır bütün eşyalarımı Avni kuru temizlemeye veriyorum ve çok memnunum, ellerinden gelmediği hiç bir iş yok ,herkese tavsiye ederim gittiklerinde memnun kalacaklarından şüphem yok .

2022:11:15 07:53:23
Metin Aydogan

Metin Aydogan

Düğünümüz için Ankara'dan Giresun'a geldik ve kuru temizleme ihtiyacimizda kullandık çok memnun kaldık on numara ilgileri vardi güvenilir esnaf

2022:07:29 07:10:41
Aretiasus

Aretiasus

Caddede uzun yıllardır titizlikle hizmet veren, ilgili, samimi ve esnaf olma özelliklerine fazlası ile sahip bir işletme.

2022:10:18 19:56:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı