Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi

Giresun Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi, şehirdeki en köklü ve güvenilir sağlık kuruluşlarından biridir. 20 yılı aşkın bir süredir hizmet veren merkez, uzman kadrosu ve modern tesisleri ile hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Giresun Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi, 2000 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana binlerce hastaya hizmet veren merkez, her geçen gün tecrübesini ve kalitesini arttırmıştır.

Fiyat Politikası

  • Merkezimiz, hastalarına kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir.
  • Fiyatlandırma politikamız şeffaf olup, hastalarımıza detaylı bilgi verilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli fizyoterapistler
  • Modern ve donanımlı tedavi odaları
  • Bireysel tedavi planları
  • Rehabilitasyon ve egzersiz programları
Giresun Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi, hastalarına sağlık sorunlarıyla ilgili en iyi tedaviyi sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmektedir. Uzman kadrosu ve modern tesisleri ile hastalarına güvenli ve etkili bir tedavi imkanı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi Yorumlar - 1

user324717

Giresun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personel çok ilgili ve profesyonel. Tedavi sürecimde her adımda benimle ilgilenen ve gereken desteği sağlayan bir ekipleri var. Hastanenin temizliği de oldukça başarılı. Tedavi sürecimde çok olumlu sonuçlar aldım ve çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ekim 2024
Aysegul Aktug

Aysegul Aktug

Hastaneden çok memnun kaldım, depremde ayağım kırılmıştı fizyoterapistim Büşra Bada sayesinde tekrar adım atabildim kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum .Doktorum Necip Güder' e 3.kat hemşire ve personellerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum .

2023:07:28 08:03:30
SEDAT REİSOĞLU

SEDAT REİSOĞLU

Doktor canan aslan ı kesinlikle tavsiye etmiyorum.Çevremde kök hücre tedavisi yaptıran kimse memnun kalmadı.Eski hallerinden daha kötü durumdalar.

2022:10:07 17:25:47
Bülent Yüksel

Bülent Yüksel

Çok değerli hekimleri olan bir hastane Özellikle Dr Necip Güder hocamıza özellikle çok teşekkür ederim mükemmel bir hekim

2022:01:25 19:56:25
Eda Tekiroglu

Eda Tekiroglu

10 numara 5 yıldız 👏🏻temiz, insanları boş boşuna randevusuz içeri almıyorlar, covid düzenlemesi yapılmış (işaretler, oturulacak yerler, vs), stres olmadan, gerekli hijyen koşulları içinde, min temas ve iletişimle işinizi hemen halledip çıkabiliyorsunuz.

2020:09:03 11:35:43
gül güven

gül güven

giresun fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesinde yatmaktayim. Başta doktor necip bey, fizyoterapist ceren hanim ve ayten hanim olmak uzere 3 kattaki tüm hemsireve personol in guler yüzü ve ilgilerinden dolayi teşekkür ederim.

2018:09:20 18:15:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı