Giresun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Giresun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Giresun şehrinde bulunan bir sağlık kuruluşudur. Hastane, kadın doğum ve çocuk hastalıkları alanında hizmet vermektedir.

Tarihçe

Giresun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 1990 yılında kurulmuştur. O günden bu yana bölgedeki kadın ve çocuk sağlığına hizmet etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Hastanemiz, her kesime hitap eden uygun fiyat politikası benimsemektedir.
  • Sigorta anlaşmaları bulunmaktadır ve hastaların sigorta kapsamında olan hizmetler için ödeme yapmaları gerekmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadrosu ile hizmet vermektedir.
  • Modern tıbbi ekipmanlara sahiptir.
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı benimsemektedir.
Giresun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla bölgedeki en tercih edilen sağlık kuruluşlarından biridir. Hasta odaklı hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile her zaman hastalarının yanında olmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Giresun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yorumlar - 1

user324685

Personel ilgili ve hastalarla ilgilenmeye özen gösteriyor. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazı teknik ekipmanların eksikliği dikkat çekiyor. Genel olarak memnun kaldım.

17 Ekim 2024
İBRAHİM BULUT

İBRAHİM BULUT

Eski kadın doğum ve çocuk hastanesidir. Ancak haritada düzenleme yapmama rağmen google kabul etmedi. Yeni yer teyyaredüzü mevkiindedir.

2023:07:04 14:25:06
Zeki Capkın

Zeki Capkın

İletişim numarası yok eklenmesi iyi olur

2023:09:06 08:23:49
Kerim Engin

Kerim Engin

2020:09:22 09:19:37
Sevda Aktaş

Sevda Aktaş

2021:05:15 00:35:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı