Giresun 350 yataklı Devlet Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Giresun Giresun 350 yataklı Devlet Hastanesi

Giresun 350 yataklı Devlet Hastanesi, Giresun şehrinde hizmet veren modern bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman doktor kadrosu ile hastalarına kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Giresun 350 yataklı Devlet Hastanesi, 1990 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana şehirdeki sağlık ihtiyacını karşılamaya devam etmektedir. Sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip eden hastane, modern tıbbi cihazlar ve ekipmanlar ile donatılmıştır.

Fiyat Politikası

Hastanemiz, her kesimden hastaya uygun fiyatlarla sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Tedavi maliyetleri, hastanın ihtiyacına ve tedavi sürecine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • 24 saat acil servis hizmeti
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Giresun 350 yataklı Devlet Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti sunan ve hastalarının sağlığını her şeyin önünde tutan bir kuruluştur. Modern tıbbi cihazlar ve uzman doktor kadrosu ile hastalarına güvenilir bir tedavi imkanı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Giresun 350 yataklı Devlet Hastanesi Yorumlar - 1

user324673

Giresun Devlet Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane personeli son derece ilgili ve profesyonel. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Hastanede her türlü tıbbi ihtiyacınızı karşılayabilecek donanıma sahipler. Tek olumsuz yanı bazen yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabiliyor. Ancak genel olarak memnun kaldım.

17 Ekim 2024
Harun Arslan

Harun Arslan

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum henüz tam kadroyu ve çevre düzenlemesi yol giriş ve çıkışları yeni yeni hayata geçirmeye çalışıyor olsalar da gerçekten ihtiyacı duyulan mekan yapmışlar

2022:05:05 21:29:41
SEDAT REİSOĞLU

SEDAT REİSOĞLU

Göz hastalıkları için gidiyorsanız doktor şafak korkmaz ı kesinlikle tavsiye etmiyorum.Sorulan sorulara zorla cevap veriyor.Hastalara karşı ilgi alakası sıfır.Ancak yanında ki asistan doktor Seda Uzunoğlu hastalara karşı çok ilgiliydi...

2023:04:18 23:44:38
Yildiz Yıldız

Yildiz Yıldız

Bina olarak çok güzel hastane.Ama maalesef Giresun hastanelerinde ki genel sorun çoğu personelin kaba olması...Ülkemin birçok il ve ilçelerinde yaşamış biri olarak maalesef en kaba davranış biçimi üzülerek söylüyorum ki benim memleketimde😔...

2022:04:04 17:54:35
Ümit Karavil

Ümit Karavil

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum çok güzel bir eğitim araştırma hastanesi ulaşımı oldukça kolay Allah kimseyi düşürmesin orasız da bırakmasın..

2022:10:21 13:38:47
Hüseyin Ay

Hüseyin Ay

Personel çok yetersiz

2022:02:08 22:25:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı