Ada Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Giresun Ada Hastanesi

Ada Hastanesi, Giresun şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman doktor kadrosu ile hastalarına kaliteli ve güvenilir bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Ada Hastanesi, 2005 yılında Giresun'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojileri kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Ada Hastanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, şeffaf bir fiyat politikası benimsemiştir.

Hizmetler

  • Genel Cerrahi
  • Dahiliye
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Pediatri
  • Göz Hastalıkları
Ada Hastanesi, deneyimli doktor kadrosu, modern tıbbi ekipmanları ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Hastalarına güvenli ve kaliteli sağlık hizmeti sunarak sağlıklı bir yaşam için destek olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Ada Hastanesi Yorumlar - 1

user324667

Giresun Ada Hastanesi oldukça modern ve temiz bir hastane. Personelleri güler yüzlü ve ilgili. Randevu sistemi düzenli ve bekleme süreleri oldukça kısa. Hastanenin genel temizliği de oldukça başarılı. Tek olumsuz yanı ise otopark sorununun olması. Ancak genel olarak memnun kaldım.

17 Ekim 2024
beytullah maksutoglu

beytullah maksutoglu

Tedavilerimi buradan karşılayabiliyorum.kasık operasyonu, psikiyatri,göz,dahiliye,kalp,hasan bodur hocayı çok başarılı gördüm benim hastalığıma o teşis koydu dört Dr.gösterdim bi şeyin yok normal dediler tahlillerimi vs çalışanlar çok nezaketli ve eğitimli

2023:12:19 02:06:18
sefanur altun

sefanur altun

Türkiye sınırlarında bulunan en kötü özel hastane diyebilirim. Yapıldığı günden bu güne ekstra tek çivi çakıldığını düşünmüyorum her yeri dökülüyor. Asansörler gıcırdıyor, odaların kapıları zor kapanıp açılıyor, tuvaletler çok ağır lağım kokuyor, dolaplar rezil halde, yataklar Allah’a emanet ayakta duruyor üzerine oturunca karşıya kayıyor, refakatçi koltuklarının pislikten rengi değişmiş kokudan üstünde durulmuyor vs vs vs daha neler neler. Burası Giresun’un en büyük özel hastanesi hatta yurt dışından bile hasta geliyor biraz hastalarınıza saygınız olsun ya. Tek tercih sebebimiz maalesef bütün iyi doktorları bünyenizde toplamış olmanız. Yoksa devlet hastanesi sizin hastanenizden daha bakımlı daha güzel. Bir sürü ortaksınız her gün darphane gibi para basıyorsunuz biraz özenin burası hastane üstelik özel hastane!!

2024:01:05 09:27:37
Berat GÖK

Berat GÖK

Giresun’da bulunan en iyi doktorlardan oluşan harika bir doktor kadroları mevcut. Her alanda uzman kadro ve hasta ilişkileri konusundaki hassasiyetleri için teşekkür ediyorum.🙏🏻

2023:11:13 18:44:24
Mehmet Gültekin

Mehmet Gültekin

Görüp görebileceğiniz en kötü özel hastanelerden biri. Sadece adı özel. Sıradan bir devlet hastanesinde olduğundan daha fazla sıra beklemek için para veriyorsunuz sadece. Randevu saatiniz de asla işiniz Halledilmiyor hep sarkıyor kara düzen tamamen müşteriyiz tamam ama kaliteli bir hizmet beklemeyin. Fiyat/performans 10 üzerinden 3 puan alır. Zorunda kalmadığınız sürece tavsiye etmeyin. Hayatı konularda kesinlikle farklı doktorlar ve hastanelere başvurup teyit alın.

2023:12:22 10:23:27
Emrehan GÜREL

Emrehan GÜREL

Septum deviasyon ameliyatı oldum. Çok kolay geçti ve hiç ağrı sızı olmadan iyileşme sürecim oldu. Doktorum Fatih Bey'e çok teşekkür ederim.

2024:01:15 10:23:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı