Karacafit

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Karacafit

Karacafit, Giresun şehrinde bulunan bir spor salonudur. 2010 yılında açılan işletme, fitness ve spor alanında hizmet vermektedir. Karacafit, geniş bir ekipman yelpazesi ve deneyimli antrenörleri ile müşterilerine kaliteli bir spor deneyimi sunmaktadır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan Karacafit, uygun fiyatlarla spor yapma imkanı sunmaktadır. Aylık, üç aylık ve yıllık üyelik seçenekleri ile müşterilerine esnek bir ödeme planı sunmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geniş ekipman yelpazesi
  • Deneyimli antrenörler
  • Grup dersleri
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
Karacafit'i tercih etmeniz için birkaç neden: Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatlar, deneyimli antrenörler ve geniş ekipman seçenekleri ile Karacafit, spor yapmak isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Sağlıklı yaşamınız için Karacafit'i tercih edin!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Karacafit Yorumlar - 1

user324527

Giresun Karacafit Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada birçok farklı spor aktivitesini yapabilirsiniz. Temizlik ve düzen konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanların yetersiz kalabildiğini gözlemledim. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

17 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı