Bbk Akaryakit Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Bbk Akaryakit Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi

BBK Akaryakit Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi, Giresun şehrinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonu ve eğitim hizmetleri sağlayan bir kuruluştur. Şirket, hem akaryakıt satışı yapmakta hem de sürücü eğitim kursları düzenlemektedir.

Tarihçe

BBK Akaryakit Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi, 2005 yılında Giresun'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla bölgede tercih edilen bir işletme olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla akaryakıt satışı
  • Rekabetçi fiyatlarla sürücü eğitim kursları

Önemli Özellikler

  • Geniş akaryakıt istasyonu
  • Deneyimli ve uzman eğitmenler
  • Modern eğitim araçları ve simülatörler
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
BBK Akaryakit Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi, kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyat politikası ve geniş hizmet yelpazesiyle müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Güvenilir ve profesyonel bir işletme olarak tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Bbk Akaryakit Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Yorumlar - 1

user324467

Giresun Bbk Akaryakit Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir şekilde işletiliyor. Personellerin ilgisi ve hızlı hizmetleri de oldukça memnun edici. Fiyatlar da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir istasyon.

16 Ekim 2024
Gökalp Emir

Gökalp Emir

En iyi.

2021:09:22 21:04:14
Hüseyin Er

Hüseyin Er

600 TL YAKIT ALDIM GÜLERYÜZ VE İLGİLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM AYRICA KADIN İSTİHDAMINA VERDİKLERİ ÖNEMDE ÇOK ÖNEMLİ İŞLETMEYE BAYAN ELİ DEĞDİĞİ ÇOK BELLİ

2023:06:21 17:38:47
HASAN TURAN

HASAN TURAN

2023:04:17 18:20:08
Mehmet Kara

Mehmet Kara

2021:11:11 18:04:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı