Köksal Özdemi̇r Tarladan Sofraniza

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Köksal Özdemi̇r Tarladan Sofraniza

Köksal Özdemi̇r Tarladan Sofraniza, Giresun şehrinde doğal ve organik ürünler sunan bir işletmedir. 1990 yılında köklü bir aile geleneği ile kurulan işletme, taze ve sağlıklı ürünleriyle müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

İşletme, köklü bir tarım geçmişine sahip olan Özdemi̇r ailesi tarafından kurulmuştur. Aile, yıllardır Giresun'un verimli topraklarında organik tarım yaparak doğal ürünler yetiştirmektedir. Bu geleneği devam ettirerek, Köksal Özdemi̇r Tarladan Sofraniza işletmesini kurmuşlardır.

Fiyat Politikası

  • Ürünlerimiz uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Kaliteli ve doğal ürünleri her bütçeye uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Organik ve doğal ürünler
  • Taze ve lezzetli sebzeler
  • Yerel ürünlerin bulunduğu geniş ürün yelpazesi
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Köksal Özdemi̇r Tarladan Sofraniza işletmesini tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğal ve organik ürünlerimizle sağlıklı beslenmeyi desteklerken, uygun fiyatlarımızla da bütçenizi zorlamayız. Ayrıca, yerel ürünlerimizle yöresel lezzetleri sofranıza taşıyabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla her zaman yanınızdayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bulancak Giresun Köksal Özdemi̇r Tarladan Sofraniza Yorumlar - 1

user324280

Giresun Köksal Özdemi̇r Tarladan Sofraniza Çiçekçi, taze ve kaliteli çiçekleriyle beni her zaman memnun etmeyi başarıyor. Sipariş verdiğim çiçekler her zaman zamanında ve özenle teslim ediliyor. Çiçeklerin tazeliği ve güzelliği beni her seferinde etkiliyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

16 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bulancak Giresun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı