Giresun Sevinç Çiçekçilik – Gece Açık Çiçekçi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Sevinç Çiçekçilik - Gece Açık Çiçekçi

Giresun Sevinç Çiçekçilik, Giresun şehrinde bulunan gece açık bir çiçekçidir. Müşterilerine 24 saat boyunca hizmet veren bu çiçekçi, acil çiçek ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir.

Tarihçe

Giresun Sevinç Çiçekçilik, 2005 yılında açılmış olup, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli ürünleri ve hızlı teslimatı ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Çiçeklerin türüne ve boyutuna göre değişen fiyatlarla hizmet veren Giresun Sevinç Çiçekçilik, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Kaliteli ve taze çiçekler
  • Hızlı teslimat
  • Geniş ürün yelpazesi
Giresun Sevinç Çiçekçilik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Acil çiçek ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, sevdiklerinize sürpriz yapabilir ve her zaman taze çiçeklere ulaşabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Giresun Sevinç Çiçekçilik – Gece Açık Çiçekçi Yorumlar - 1

user324236

Çiçeklerim zamanında ve taze bir şekilde teslim edildi. Gece açık olmaları da çok büyük bir avantaj. Çok memnun kaldım, teşekkürler Sevinç Çiçekçilik!

16 Ekim 2024
Sena Aktaş

Sena Aktaş

İnanılmaz ilgili ve özverili çalışan bir işletme, kısa sürede siparişi hazırlayıp teslim ediyorlar. Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Sevinç Çiçekçiliğe çook teşekkürler❤❤

2023:01:05 14:50:33
Gizem TAÇ

Gizem TAÇ

Telefondan bu kadar rahatlıkla sipariş verebileceğimi düşünmemiştim. Her türlü çiçeğin görseli gönderildi. Çok ilgiliydiler. Çok şık bir çiçek hazırladılar. Müşteri memnuniyetine bu kadar önem vermeniz çok güzel. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

2021:12:03 12:02:41
Mürşit Göksüzoğlu

Mürşit Göksüzoğlu

Şehir dışından annemin doğum günü için çiçek siparişi verdim. Çok kibar ve ilgililerdi. Siparişi eksiksiz ve çok hızlı bir şekilde teslim ettiler. Hazırlanan buketin fotoğrafını da çekip göndermeyi ihmal etmediler. Çok memnun kaldım. Kendilerine tekrardan çok teşekkür ederim.

2021:11:21 13:50:51
Ayhan Agilgat

Ayhan Agilgat

İlk defa iş yerinizden alışveriş yaptım hem çok Güler yüzlüydüler hemde çok ilgilendiler çok memnun kaldım SEVİNÇ ÇİÇEKÇİLİĞE teşekkürler👍

2021:11:26 14:16:08
İrem

İrem

Daha önce mağazalarından teraryum almıştım aşırı ilgili ve güler yüzlülerdi. Şimdide anneler günü çiçek aldım ve yine çok ilgilendiler telefondan olmasına rağmen. Denilen gibi tek tek fotoğraflarını attılar. Aldıkları parayı sonuna kadar hak eden bir firma. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir ve güvenebilirsiniz.

2022:05:03 16:27:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı