Frezya Organizasyon çiçekçilik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Frezya Organizasyon Çiçekçilik

Giresun Frezya Organizasyon Çiçekçilik, Giresun şehrinde hizmet veren bir çiçekçilik firmasıdır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, çeşitli organizasyonlar için çiçek tasarımları ve dekorasyon hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Frezya Organizasyon Çiçekçilik, 2010 yılında Giresun'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve özgün tasarımlarıyla müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Frezya Organizasyon Çiçekçilik, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Her bütçeye uygun çiçek aranjmanları ve dekorasyon seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Özgün ve yaratıcı çiçek tasarımları
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Çeşitli organizasyonlar için özel çiçek dekorasyonları
  • Hızlı ve güvenilir teslimat
Giresun Frezya Organizasyon Çiçekçilik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatlar, özgün tasarımlar ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle Frezya Organizasyon Çiçekçilik, özel günlerinizi unutulmaz kılmak için yanınızda.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Frezya Organizasyon çiçekçilik Yorumlar - 1

user324230

Giresun Frezya Organizasyon çiçekçilik Çiçekçi, harika bir hizmet sunuyor. Çiçekler taze ve çok güzel bir şekilde hazırlanmıştı. İlgili ve profesyonel bir ekipleri var. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

16 Ekim 2024
Halenur

Halenur

Sözümü nişanımı kına organizasyonumu hepsini yaptırdım çok memnunum bride to be yaptırıyorum şimdide çok memnun kalıcağımızdan şüphemiz yok herkese tavsiye ediyorum

2023:10:10 15:53:28
Beytullah Kılıç

Beytullah Kılıç

Emeğinize sağlık herşey beklediğimizden daha güzel oldu eşim adına da ayrıca teşekkür ederim :)

2023:07:09 22:15:10
Elif Han

Elif Han

En güzel gününüzü süslemeniz için tek adres :)

2023:10:11 22:26:08
Seydanur Sırt

Seydanur Sırt

Unutulmaz bir düğün organizasyonuydu ekibinize ve emeğinize sağlık.

2023:10:10 15:55:10
ERGİN DEMİR

ERGİN DEMİR

Organizasyon Denilince Akıla Gelen İlk ve Tek Firma Herşey İçin Çok Teşekkur Ederiz... Herşey Mükemmeldi..Elinize Emeğinize Sağlık...

2022:12:14 19:12:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı