Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

G-City AVM Giresun

G-City AVM, Giresun şehrinde yer alan modern alışveriş merkezlerinden biridir. 2010 yılında açılan AVM, şehrin merkezi konumunda bulunmaktadır ve geniş ürün yelpazesi ile ziyaretçilerine alışveriş keyfi sunmaktadır.

Tarihçe

G-City AVM, 2010 yılında Giresun'un alışveriş ve eğlence ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmete açılmıştır. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini arttırmış ve şehrin önemli alışveriş noktalarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

G-City AVM, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunarak kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Restoran ve kafe seçenekleri
  • Sinema ve eğlence alanları
  • Otopark imkanı
G-City AVM, şehrin merkezi konumunda bulunması, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir alışveriş merkezidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve kaliteli hizmet sunan G-City AVM, alışveriş ve eğlence ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez G-City AVM Yorumlar - 1

user324166

Giresun G-City AVM'de bulunan itfaiye hizmeti oldukça hızlı ve etkili. Acil durumlarda anında müdahale ediyorlar ve güvenliği sağlıyorlar. Personelleri de oldukça profesyonel ve yardımsever. Kesinlikle bu hizmetten memnun kaldım.

16 Ekim 2024
Emirhan clash

Emirhan clash

Tüm dükkanlar kapalı terkedilmis bir havası var..Çocuk oyun salonu için bile olsa gidilmez...Otopark paralı sadece migros 500 alışveriş yapana bedavaYoksa avm değil koy havası var

2023:12:30 13:48:04
Aysegul BARAN

Aysegul BARAN

İçi boş en alt kat migros en üste de sinema ve yemek katı arada neredeyse hiç bişe yok. En üst katta ev yemeği satan ablalar var hem lezzetli hemde uygun fiyatlılar tercih etmeye çekinmeyin.

2023:10:18 14:49:11
Davut Alp

Davut Alp

Hiç bir İl'e yakışmayacak düzeyde bir AVM şehir içi kalmış otoparktan para kazanıyorlar başka bir gelir kaynağı olduğunu sanmıyorum. Teyyaredüzü tarafına güzel bi AVM açılırsa Samsun Yeşilyurt avm gibi olacaktır. Hafta sonu insanlar komşu illere kaçınca şehrin parasıda dışarı gidiyor.

2023:11:30 18:16:20
F. Deniz Karacayılmaz

F. Deniz Karacayılmaz

Aradığım mağazalar yoktu mağaza çeşidi çok az, diğer avmlere göre boştu diyebilirim aradığım çoğu şey yoktu, tuvaletleri normal insan boyuna göre çok yüksek ve sadece en üst katta var gitmek için çok zaman harcanıyor. Sadece küçük çocuğu olanlar için oyun alanı ve sinema olması güzel zaman geçirmelerine yardımcı olabilir, alışveriş amaçlı çok yetersiz bir yer. Oyuncakçı vardır diye gittm girişte solda büfe gibi markasız oyuncakların yer aldığı bir bölüm vardı. İhtiyacımızı karşılamadı. Sadece Migros olması güzel.

2023:09:02 16:06:42
Deneyimlerimden Bahsediyorum

Deneyimlerimden Bahsediyorum

Küçük ve şirin bir AVM. lezzetli yemekleri bulabileceğiniz bir yer.üloyla cok giderdik.

2023:10:10 17:12:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı