ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. GİRESUN İL MÜDÜRLÜĞÜ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. GİRESUN İL MÜDÜRLÜĞÜ

ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü, Giresun şehrinde elektrik perakende satış hizmeti sunan bir kuruluştur. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir elektrik hizmeti sağlamayı amaçlayan şirket, şeffaf ve müşteri odaklı bir hizmet anlayışı benimsemektedir.

Tarihçe

ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü, elektrik sektöründeki deneyim ve uzmanlığıyla bilinen bir kuruluş olan ÇORUH ELEKTRİK A.Ş. çatısı altında faaliyet göstermektedir. Şirket, Giresun'da elektrik perakende satışı alanında hizmet vermeye başlamıştır.

Fiyat Politikası

  • Rekabetçi fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir elektrik hizmeti
  • Müşteri odaklı yaklaşım
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Şeffaf hizmet politikası
ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü, müşterilerine kesintisiz ve kaliteli elektrik hizmeti sunarak güvenilir bir enerji sağlayıcısı olmayı hedeflemektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan şirket, her zaman en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. GİRESUN İL MÜDÜRLÜĞÜ Yorumlar - 1

user324066

Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü'ne elektrikçi hizmeti almak için başvurduğumda oldukça profesyonel ve hızlı bir şekilde sorunumu çözdüler. Elektrikçileri işlerini titizlikle yapan ve müşteri memnuniyetine önem veren bir ekip. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Ekim 2024
İsmail Aktaş

İsmail Aktaş

İlgili kurumun dikkatine 17/09/2023 tarihlerinde iki defaya mahsus arza kaydı vermeme ramen evim ile bağlantısı olan direkteki bağlantı kablosu temassız ara ara elektrik geliyor ufak bir rüzgarda kesiliyor bu sorunu çözülmesi için üstte belirttiğim tarihte aramama ramen bir cözüm olmadı daha sonra 12 /11/2023 tarihinde tekrar aramama ramen yine bir ccözüm olmadı bu işi enson enerji bakanlığna götürmek zorunda kalacağım daha sonra çalışan elemanları sahada görüp sözlü olarak bilgi verrmeme ramen sonuç yok umarım bbu yazımı görüp çözüme giderseniz

2023:11:22 18:40:34
Nurettin Kilic

Nurettin Kilic

Bekleme süresi çok uzun bir çözüm bulunması acilen yapılması gerekiyor

2024:01:18 17:07:50
Mehmet Emiroğlu

Mehmet Emiroğlu

Baba evinin üstüne kat çıktık alt katın sayacından elektrik bağlattık.Sayacımızı ayırmak için başvuru yaptık bize sayaç takmak için anamızdan emziğimiz sütü burnumuzdan getirdiler 5.000 TL masraf yaptık yinele sayaçı takmadılar Allah sizi bildiği gibi yapsın (Alt katın sayacıda adıma kayıtlıdır)

2022:09:04 22:55:32
yaşar bereket

yaşar bereket

Düzensiz fatura kesimi. Aralık ayında gelen fatura43 günlük Şubat ayında gelen 55 gün Mart ayında 37 gün Şubat ayında gelen faturada sayaç okuma zamanları 1 2 4 7 10 .cu aylar olarak yazılmış ama 3 . Ayda sayaç okuyorlar anlaşılan sıkı paraya ihtiyaç olduğu Zaman okumaya geliyorlar bunlara hesap soran yetkili yokmu abonelerden ricam rasgeldiginizde okuma personeline sayaçları okutmayin tepki gormezlerse anlamazlar

2021:03:18 04:50:36
Mustafa Onur

Mustafa Onur

Elektrik kuyruğu için beklemek gerekli, bu zamanda hala tek şube ile abonelik işlerinin yapılıyor olması ne üzücü. Giresun bunu hak etmiyor.

2021:09:18 10:45:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı