Şehit Er Oral Demiral Sağlık Ocağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Şehit Er Oral Demiral Sağlık Ocağı

Şehit Er Oral Demiral Sağlık Ocağı, Giresun şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Ocağımız, genel sağlık hizmetleri sunmakta olup, hasta muayene ve tedavileri, aşı uygulamaları, sağlık taramaları gibi birçok hizmeti bünyesinde barındırmaktadır.

Tarihçe

Şehit Er Oral Demiral Sağlık Ocağı, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Ocağımızda sunulan hizmetler, her kesimden hastanın erişebilmesi için uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutarak, sağlık hizmetlerini ekonomik koşullarda sunmaya özen gösteriyoruz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman sağlık personeli
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Hasta odaklı yaklaşım
Şehit Er Oral Demiral Sağlık Ocağı, kaliteli hizmet anlayışı ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Siz de sağlığınızı önemseyen ve güvenilir bir sağlık hizmeti arayanlar için doğru adres olduğumuzu unutmayın.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Merkez Şehit Er Oral Demiral Sağlık Ocağı Yorumlar - 1

user323928

Giresun Şehit Er Oral Demiral Sağlık Ocağı Doktoru oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman hastalarının sağlığına önem veriyor. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktor.

16 Ekim 2024
Abdullah Erol

Abdullah Erol

Duroğlu Beldesinde iki aile hekimi ile duroğlu Beldesi ve civar köylerin halkının sağlıkla ilgili ihtiyaçları karşılamak üzere günün şartları için gerekli tüm ekipmanları ile A sınıfı aile sağlığı merkezi olarak hizmet vermektedir. Giresun Dereli Şebinkarahisar karayolu kenarında bahçeli ve Aksu deresi manzaralı tek katlı hizmet binası vardır. Ana yol kenarında oluşuyla ulaşımı çok kolay bir konumu vardır. Doğanın nefes aldığı yer Duroğlu Beldesinin Aile Sağlığı Merkezi

2017:11:13 04:56:47
Musa öztürk

Musa öztürk

Çok güzel hizmet veriyorlar. Bu civarlarda yakın sağlık ocağı vb. Şeyler olmadığı için burada olması bize kolaylık sağlıyor

2022:08:23 05:17:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:30
  • Salı 08:00–17:30
  • Çarşamba 08:00–17:30
  • Perşembe 08:00–17:30
  • Cuma 08:00–17:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı