Sağlık Ocağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Giresun Sağlık Ocağı

Giresun Sağlık Ocağı, Giresun şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. 1990 yılında kurulan ocağımız, uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Giresun Sağlık Ocağı, 1990 yılında şehrimizin sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 50 TL
  • Kan tahlili: 30 TL
  • Ultrason: 80 TL

Önemli Özellikler

  • Uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hızlı ve etkili tedavi yöntemleri
Giresun Sağlık Ocağı, hastalarına her zaman kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hastaların sağlığına değer vermektedir. Siz de sağlık sorunlarınız için Giresun Sağlık Ocağı'nı tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Merkez Sağlık Ocağı Yorumlar - 1

user323860

Giresun Sağlık Ocağı'nda muayene olduğum doktor çok ilgili ve profesyonel bir şekilde benimle ilgilendi. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecim hakkında detaylı bilgi verdi. Kendisine güvendiğimi hissettirdi ve rahat bir şekilde tedavimi tamamladım. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Ekim 2024
Hasan Aydın

Hasan Aydın

Telefonu kaldırmıyorlar daha tavsiye edilmez ..

2021:02:17 08:18:59
Omer Bakaar

Omer Bakaar

2018:04:25 15:35:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı