Işık Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Işık Eczanesi

Işık Eczanesi, Giresun şehrinde hizmet veren köklü bir eczane olup, yıllardır sağlık sektöründe kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Işık Eczanesi, 1990 yılında açılmış olup, o günden bu yana Giresun halkına sağlık alanında destek olmaktadır. Deneyimli eczacı kadrosu ve güler yüzlü personeli ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Profesyonel danışmanlık
Işık Eczanesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerinin sağlık ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Güler yüzlü ve deneyimli kadrosu ile tercih edilen bir eczane olmayı başarmıştır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Işık Eczanesi Yorumlar - 1

user323840

Giresun Işık Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. İhtiyacınız olan ilaçları hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Tek sıkıntı bazen yoğun olmaları ve biraz beklemek zorunda kalmanız. Ancak genel olarak memnun kaldım.

16 Ekim 2024
Dursun Şahin

Dursun Şahin

Her zamanki gibi güler yüzle karşılanmak güzel. Üstüne Giresun'umuzun emektar kalemlerinden Asım İnan üstadımızın kimi zaman huzur kimi zaman hüzün veren ama her ne olursa olsun bu şehrin Giresunspor etrafında kenetlendiği takdirde başarılara ulaşacağını dile getiren "Giresunspor 9 Nisan" adlı kitabının hediye edilmesi de ayrı bir güzellik. Kitapla ilgili de anlatılacak çok şey var ama meraklıları daha fazlası için kitaba BKM Kitap ve diğer çevrimiçi kitap satış sitelerinden ulaşabilirler. Elvan Hanım kardeşime bir kez daha teşekkür ediyor; ticaret ve siyaset alanında başarılar diliyorum.

2023:03:26 12:59:12
İbrhm Ilıkkan

İbrhm Ilıkkan

Hoşgörü ve bol ikramlı eczane içeri girer girmez birşey içip içmek istemedigimi sordular müşteri degilde aileden biri gibi sıcak davranmaladını sevdim

2018:02:17 08:07:19
Tolga Bayram

Tolga Bayram

İyi hoşta çok yavaşlar bı reçete hazırlamak o kadar uzun surmemeli

2021:12:16 12:22:01
Taner Işık

Taner Işık

eczaneden içeri girince huzur buluyorum hastalığı mı unutuyorum...

2015:06:18 07:20:57
salih kara

salih kara

Güler yüzlü güzel hizmet

2022:09:14 15:42:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:30
  • Salı 08:00–18:30
  • Çarşamba 08:00–18:30
  • Perşembe 08:00–18:30
  • Cuma 08:00–18:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı