Doç. Dr. Seyhan YILMAZ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Doç. Dr. Seyhan YILMAZ - Giresun

Doç. Dr. Seyhan YILMAZ, Giresun şehrinde bulunan bir tıp merkezidir. 1998 yılında kurulan merkez, uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Doç. Dr. Seyhan YILMAZ, 1998 yılında Giresun'da hizmete açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Doç. Dr. Seyhan YILMAZ, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlar, yapılan hizmete ve tedavi sürecine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Geniş branş yelpazesi
Doç. Dr. Seyhan YILMAZ, kaliteli sağlık hizmeti sunan ve hastalarının memnuniyetini ön planda tutan bir tıp merkezidir. Uzman kadrosu ve modern ekipmanları ile tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Doç. Dr. Seyhan YILMAZ Yorumlar - 1

user323766

Doç. Dr. Seyhan YILMAZ, alanında uzman ve deneyimli bir doktor. Hastalarına karşı son derece ilgili ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman yanlarında oluyor. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Ekim 2024
Ceyhan Yilmaz

Ceyhan Yilmaz

Dr bey işini çok disiplinli ve kaliteli yapmak konusunda tanıdığım nadir özverili insanlardandir. Sizi tedavi edecekse artık emin ellerdesinizdir.

2019:04:27 15:54:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı