Hande Collection

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Hande Collection

Hande Collection, Giresun şehrinde faaliyet gösteren bir giyim mağazasıdır. 2005 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık giyim ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

Hande Collection, Giresun'da moda sektöründe kendine sağlam bir yer edinmiştir. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümeyi başarmıştır.

Fiyat Politikası

  • Hande Collection, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir.
  • Fiyatlar, her bütçeye hitap edecek şekilde çeşitlendirilmiştir.

Önemli Özellikler

  • Sezonun en trend giyim ürünlerini müşterilerine sunar.
  • Kaliteli kumaşlar ve dikkatli işçilik ile üretilen ürünler bulunmaktadır.
  • Farklı beden seçenekleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunar.
Hande Collection, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ve şık giyim ürünleri sunmaktadır. Trendleri takip eden ve uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet veren işletmemiz, her zevke hitap eden geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Siz de kaliteli ve şık giyim ürünleri arıyorsanız, Hande Collection'ı tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Hande Collection Yorumlar - 1

user323560

Giresun Hande Collection Giyim Mağazası'nda çok güzel ve kaliteli ürünler bulunuyor. Mağaza çalışanları da çok yardımsever ve ilgili. Alışveriş yaparken her zaman keyif alıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı