Mezarlık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Giresun Mezarlık

Giresun Mezarlık, Giresun şehrinde bulunan bir mezarlık alanıdır. Şehir sakinlerine ve çevre köylerden gelen insanlara mezarlık hizmeti sunmaktadır. Mezarlık, şehirdeki en eski ve en büyük mezarlık alanlarından biridir.

Tarihçe

Giresun Mezarlık, 19. yüzyılda Osmanlı döneminde kurulmuştur. Yıllar içinde genişleyerek günümüzdeki halini almıştır. Birçok önemli tarihi kişinin mezarının bulunduğu bu mezarlık, şehrin tarihine tanıklık etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Mezarlık alanı satın almak için belirli bir ücret talep edilmektedir.
  • Mezarlık bakımı için yıllık bir ücret alınmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir alan üzerine kurulmuş olup, farklı dinlere ve inançlara hitap etmektedir.
  • Bakımı düzenli olarak yapılmakta ve temiz tutulmaktadır.
  • 24 saat güvenlik hizmeti bulunmaktadır.
Giresun Mezarlık, şehir sakinlerinin sevdiklerini huzurlu bir şekilde ziyaret edebileceği ve onlara saygıyla anma imkanı sunan bir mezarlık alanıdır. Tarihi ve geniş alanıyla tercih edilmesi gereken bir mekan olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Piraziz Mezarlık Yorumlar - 1

user323500

Giresun Mezarlık, sessiz ve huzurlu bir atmosfere sahip bir mezarlık. Bakımlı ve düzenli olması dikkat çekici. Mezar taşlarına verilen özen de göze çarpıyor. Ancak mezarlık alanının biraz küçük olması dezavantajlı bir durum olabilir. Genel olarak sakin ve saygın bir mezarlık.

15 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Piraziz 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı