Bulancak Aile Mezarlığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Giresun Bulancak Aile Mezarlığı

Bulancak Aile Mezarlığı, Giresun ilinde bulunan bir mezarlık alanıdır. 1960 yılında kurulan mezarlık, yıllardır bölge halkına hizmet vermektedir.

Tarihçe

Bulancak Aile Mezarlığı, 1960 yılında bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda kurulmuştur. O günden bu yana, sevdiklerini kaybeden ailelere huzurlu bir mekan sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Mezarlık alanı satın alma ve bakım ücretleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Mezar taşı ve diğer hizmetler için ek ücretler uygulanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe, huzurlu bir atmosfere sahiptir.
  • Modern mezar taşı seçenekleri sunmaktadır.
  • Bakım ve temizlik konusunda titizlikle çalışmaktadır.
Bulancak Aile Mezarlığı, sevdiklerinizi sonsuzluğa uğurlarken onlara saygıyla ve huzurla veda etmenizi sağlar. Modern hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilen bir mezarlık alanıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bulancak Giresun Bulancak Aile Mezarlığı Yorumlar - 1

user323498

Giresun Bulancak Aile Mezarlığı, oldukça düzenli ve bakımlı bir mezarlık. Burada sevdiklerinizi huzur içinde ziyaret edebilirsiniz. Mezar taşları temiz ve düzenli bir şekilde yerleştirilmiş. Ayrıca mezarlık çevresi de yeşilliklerle çevrili ve sakin bir atmosfere sahip. Toplamda 5 üzerinden 4 puanı hak ediyor.

15 Ekim 2024
Serkan Kirtil

Serkan Kirtil

Buraya daha iyi çevre Bakım gerekiyor Maalesef bazı yerlerde yürümede güçlük çekiyoruz otlar hertarafi kaplamış. Belediyeden Rica arada bir ekip yolasın Çevre Bakım yaptırsın.

2016:08:20 05:51:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bulancak Giresun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı