YENİCEHİSAR KÖYÜ MEZARLIĞI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun YENİCEHİSAR KÖYÜ MEZARLIĞI

YENİCEHİSAR KÖYÜ MEZARLIĞI, Giresun şehrinde bulunan köy mezarlığıdır. Köy halkının ve çevre köylerin defin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

YENİCEHİSAR KÖYÜ MEZARLIĞI, yıllardır köy halkına hizmet vermektedir. Köyün tarihi ve kültürel mirasını korumak amacıyla düzenli bir şekilde bakım ve onarım çalışmaları yapılmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Defin işlemleri için uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Mezarlık alanı kiralamak için aylık veya yıllık ödeme seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Doğal ve huzurlu bir ortamda bulunmaktadır.
  • Profesyonel ve saygılı hizmet anlayışıyla çalışmaktadır.
  • Modern ve güvenli mezarlık alanlarına sahiptir.
YENİCEHİSAR KÖYÜ MEZARLIĞI, köy halkının ve çevre köylerin tercih ettiği güvenilir bir mezarlık alanıdır. Doğal ve huzurlu ortamıyla sevdiklerinizi sonsuza kadar huzur içinde uğurlamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez YENİCEHİSAR KÖYÜ MEZARLIĞI Yorumlar - 1

user323458

Yenicehisar Köyü Mezarlığı, oldukça bakımlı ve düzenli bir mezarlık. Mezar taşları temiz ve düzgün bir şekilde yerleştirilmiş. Çevresi de güzel bir şekilde düzenlenmiş. Burada yatanların huzur içinde olacaklarına eminim.

15 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı