Giresun Oto Kiralama, Güler Rent A Car

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Oto Kiralama - Güler Rent A Car

Giresun Oto Kiralama - Güler Rent A Car, Giresun şehrinde hizmet veren bir oto kiralama şirketidir. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir araç kiralama hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Giresun Oto Kiralama - Güler Rent A Car, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Şeffaf ve uygun fiyat politikası ile müşterilerine hizmet sunan Giresun Oto Kiralama - Güler Rent A Car, ekonomik ve lüks araç seçenekleri ile her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • 24 saat hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Kasko ve sigorta hizmeti
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
Giresun Oto Kiralama - Güler Rent A Car'ı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, geniş araç filosu, uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Giresun Oto Kiralama, Güler Rent A Car Yorumlar - 1

user323188

Giresun'da araç kiralama ihtiyacımı Güler Rent A Car ile karşıladım ve oldukça memnun kaldım. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Ekim 2024
Kemal Çömez

Kemal Çömez

Geçen hafta İstanbul’dan geldim.12 gün araç kiraladım havaalanından anında teslim aldım.Güler yüzlü sıcak kanlı ekibiyle gerçekten çok memnun kaldım.Çok teşekkür ederim.Bundan sonra tek adresim Güler oto kiralama olacak.

2021:02:13 15:12:14
Guven Erdem

Guven Erdem

Merhaba martin 14unde 12gun linea kiraladım ordu havaalanina kadar geldiler araç tesliminde de kolaylık sağladılar Muhammet beye teşekkür ederim inşallah eylülde yine buradayım inşallah nasipse yine alırız

2022:03:26 20:26:25
Emrah Altunbulak

Emrah Altunbulak

Muhammed beyden iki haftalık araç kiraladım. Gerek kiralama öncesi ilgisi tutumu gerekse de kiralama sonrası süreçte oldukça memnun kaldım. Giresun'da araba ihtiyacınız olursa hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz. Bu vesile ile en azından bir teşekkür etmiş oluruz. Herşey için teşekkürler Muhammed bey.

2021:06:04 16:00:29
Harun Çelik

Harun Çelik

Araçları bakımlı ve temiz.Muhammet bey kendisi çok cana yakın ve her konuda yardımcı olan biri.10 numera 5 yıldız.InşAllah birdaha nasip olursa Giresunda tek adresim Güler oto kiralama.Allah yolunu açık etsin.Muhammet beye selamlar

2021:08:04 16:01:54
EMRE ÖZYÜREK

EMRE ÖZYÜREK

Herşey mükemmel fiorina araç kiraladım konforlu ve rahat yolculuklar için herkese tercih ederim ismi gibi çalışanları da güler yüzlü muhammet beye ayrıca ilgisinden ve güler yüzlü olmasından dolayı teşekkür ederim.

2020:05:18 20:12:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı