Giresun Kaya Rent A Car Giresun Oto Kiralama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Kaya Rent A Car Giresun Oto Kiralama

1995 yılında kurulan Giresun Kaya Rent A Car, Giresun şehrinde oto kiralama hizmeti veren öncü firmalardan biridir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve kaliteli hizmet anlayışıyla hareket eden firma, geniş araç filosu ve uygun fiyat politikası ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Giresun Kaya Rent A Car, 1995 yılında Giresun şehrinde kurulmuş olup, o günden bu yana müşterilerine güvenilir ve kaliteli oto kiralama hizmeti sunmaktadır. Yılların verdiği deneyim ve uzman kadrosuyla sektördeki önemli bir konuma gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • 24 saat hizmet
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Araç teslim ve iade kolaylığı
Giresun Kaya Rent A Car, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ve güvenilir oto kiralama hizmeti sunmaktadır. Geniş araç filosu ve uygun fiyat politikası ile tercih edilen bir firma olmanın yanı sıra, 24 saat hizmet ve profesyonel kadrosuyla da fark yaratmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Merkez Giresun Kaya Rent A Car Giresun Oto Kiralama Yorumlar - 1

user323008

Giresun Kaya Rent A Car'dan araç kiraladım ve çok memnun kaldım. Araç temiz ve bakımlıydı, personel ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Ekim 2024
selami Kaya

selami Kaya

Kaya otomotiv rent a car olarak her zaman müşterilemize daha iyi ve kaliteli hizmet vermek adına firmamızı geliştiriyor ve araçlarımızı güncelliyoruz. Firmamız giresunun en eski araç kiralama firmasıdır. Bir kaç yorum da araç bulamadık aracı bize sormadan başkalarına vermişler ,telefonlara ulaşılmıyor tarzın da yorumlar yapılmıştır firmamızı küçültücü ve müşterilerimize olumsuz kanaat oluşturabilecek yorumlar yapıldığı için bilgilendirme mesajı yayınlamak istedik.Kaporası gönderilmeyen araçlara rezervasyon yapmıyoruz bu kişiler kapora göndermeyip rezervasyon oluşturmadıkları için geldiklerin de araç bulamadıklarından dolayı bu şekilde yorum yapmışlardır.Diğer yorumlardanda anlaşılacağı üzere ,firmamızın telefonları 7/24 açıktır.Bizleri tercih eden bütün müşterilerimize teşekkür ederiz sağlıkla ve mutlulukla kalmalarını temenni ederiz… KAYA RENT A CAR

2023:12:09 16:51:52
Demirhan Dağlı

Demirhan Dağlı

Aracları temiz ve yeni her zaman tercih edecegim güvenilir bir yer ilginiz için çok teşekkür ederim

2023:06:19 13:47:26
Ben Sen

Ben Sen

Araçları gayet yeni ve temiz gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ilgi ve alakanız için de çok teşekkür ederim

2023:07:06 14:01:10
Ahmet Mutlu

Ahmet Mutlu

Gece saat 03:30 da uçağım vardi bu saatlerde rezervasyon yaptırdığım.her araç kiralama.sirketiyle sıkıntı yaşadım.ilk defa zamanından önce kaya otomotiv personeli geldi gayet güler yüzlü ve alakalıydılar her şey için çok.tesekkür ederim bundan sonraki tercihimiz siz olacaksınız

2022:09:17 20:10:25
Tarık Çakır

Tarık Çakır

Gece havaalanında 02.30 da araç rezervasyonumuzU gecikmeden getirdiğiniz ve güler yüzlü personelleri için çok teşekkür ederim daha önce araçKiralamada gece rezervasyonların da hep sıkıntı yaşadık bu düşüncemi kırdığınız için çok teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim

2022:05:29 14:22:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–22:00
  • Salı 08:30–22:00
  • Çarşamba 08:30–22:00
  • Perşembe 08:30–22:00
  • Cuma 08:30–22:00
  • Cumartesi 08:30–22:00
  • Pazar 08:30–22:00

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı