The Grace Pasta

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

The Grace Pasta Giresun

The Grace Pasta, Giresun şehrinde bulunan bir pasta ve tatlıcı dükkanıdır. 2010 yılında açılan işletme, lezzetli ve kaliteli pasta çeşitleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

The Grace Pasta, Giresun'un en sevilen pastanelerinden biri haline gelmiştir. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak başarılı bir işletme olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

The Grace Pasta, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş pasta çeşitleri
  • Taze ve doğal malzemeler
  • Özel tasarım pasta ve cupcake seçenekleri
  • Profesyonel ve deneyimli pasta ustaları
The Grace Pasta, lezzetli ve görsel olarak da şık pasta ve tatlılarıyla müşterilerine keyifli bir deneyim sunmaktadır. Kaliteli malzemeler ve özenli hazırlık süreci ile her zaman taze ve lezzetli ürünler sunmaktadır. Giresun'da pasta ve tatlı ihtiyacınızı karşılamak için tercih edebileceğiniz bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Merkez The Grace Pasta Yorumlar - 1

user322984

Giresun The Grace Pasta Kafe harika bir deneyimdi. Çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlüydü. Pasta ve kahveleri de çok lezzetliydi. Atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

15 Ekim 2024
Nilüfer YILMAZ

Nilüfer YILMAZ

Fiyatına göre porsiyonu gayet normal, Tadı enfes çok beğendim 😋 yalnız bir tık daha pişse sanki daha daha mükemmel olurdu diye düşünüyorum 👍 Napolitano acı severler için kesinlikle öneriyorum 👍 Ayrıca çok beklemek istemiyorsanız yarım saat önceden arayıp siparişinizi vermenizi öneririm 😉

2023:12:19 17:53:39
Hasan Yılmaz

Hasan Yılmaz

Lezzeti güzel parası ideal ancak 1520 de geldik yemek 1640 da geldi çooook fazla bekletiyorlar çok beklettiniz ikram bekliyoruz dedik reddettiler , içerisi küçük masa sayısı az sandalye yetmiyor . Kısacası pek doyurucu değil fiyatı ideal ancak çok bekletiyorlar bi

2023:12:15 13:52:32
Burçak Öztürk

Burçak Öztürk

Inanılmaz bir ortam, atmosferi harika ve de özel soslarının tadına bakmalısınız mutlaka gitmeniz gereken bir restoran 😋 her çeşidini deneyen birisi olarak orman mantarlı ve karamelize soğanın tadı bende bambaşka bir etki yarattı 🤗 servisi ve güler yüzü ile bizi karşılayan hanımefendiye de ayrı teşekkür ederim 😇

2023:12:04 15:35:23
Cansuu

Cansuu

Porsiyonlar yeterli tahta çatal olayını sevmedik çok bekledik lezzet idare eder bir daha gelirim

2023:12:22 15:46:38
Rabia Tiryaki

Rabia Tiryaki

Makarna güzeldi sadece bekleme süresi biraz uzun

2023:12:21 06:59:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı