Fiskos + Plus

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Fiskos + Plus

Fiskos + Plus, Giresun şehrinde bulunan bir kafe ve restorandır. 2010 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli yemekler ve keyifli bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Fiskos + Plus, Giresun'un en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli menüsüyle müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Fiskos + Plus, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmaktadır. Menüsünde birbirinden lezzetli seçenekler bulunmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Fiskos + Plus, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Aileler, arkadaş grupları ve iş yemekleri için uygun bir mekandır.

İşletmenin Farklılıkları

  • Lezzetli ve çeşitli menü seçenekleri
  • Keyifli ve şık bir atmosfer
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
Fiskos + Plus, Giresun'da lezzetli yemekler ve keyifli bir ortam arayan herkes için ideal bir seçenektir. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyatlarıyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Giresun Merkez Fiskos + Plus Yorumlar - 1

user322928

Giresun Fiskos + Plus Kafe harika bir mekan! Atmosferi çok keyifli ve sıcak, çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Menüdeki lezzetli atıştırmalıklar ve içecekler de oldukça başarılı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

15 Ekim 2024
Hüseyin Algur

Hüseyin Algur

Mekanın tasarımı, çocuklar için imkan sağlaması oldukça güzel. Ancak Giresun esnafında sıkça rastlanan müşteriye rağmen bir şeyler yapma anlayışı bu mekanda da var... Gereksiz ve abartılı bir şekilde pahalı...Sadece kıymalı pide yenebilir. Kuşbaşı pide istemeyin, bildiğiniz domatesli pide geliyor. Fotoğrafta olduğu gibi...

2019:10:29 21:18:34
Hasan OK

Hasan OK

Servis yavaş ama zamanla ileşir. Ortam güzel.. Çocuklar için oyun parkı var, kamera sayesinde takip edebiliyorsunuz.. Artı dış bahçesi fındıklı içi gayet güzel.. Yemekler leziz, kaşarlı mantarı tavsiye ederim.

2020:11:03 09:25:16
Serdar Soylu

Serdar Soylu

Pidesi lezzetli. Menü çeşitliliği gayet yeterli. Ancak çalışanların bir çoğu tecrübesiz. Servis süresi on dakikada hazır olur denen pide 50 dk da geldi. Sebebini sorduğumuzda ise dışarıya servis olduğunu ondan geç geldiği söylendi. Yani dışarıya servis yapan müşteri daha kıymetli bunu bilerek gelin.

2019:07:04 06:52:58
Burcu Duran

Burcu Duran

Mekan güzel üst katında oyun alanı ve takip edeceğimiz kamera olması güzel düşünülmüş yemek olarak ciğer şiş ve et şiş güzeldi.Et yumuşak ve güzel baharatliydi. Ayrıca garson Gamze hanım da Güler yüzlü ve gayet ilgiliydi. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah tekrar geleceğim 🙂

2022:05:14 15:33:35
Ercan PAYLAN

Ercan PAYLAN

Dün akşam il dışından gelen bir arkadaşımla beraber iftardan 15 dk sonra gittik. 2 tane pide istedik. Yolculuk yaptığımız için oruçlu değildik ve o kadar da aç değildik. Pide yemek için gittik fakat sadece pide veremeyeceklerini iftar paketinde neler varsa hepsini almamız gerektiğini söylediler. Biz ise gerek olmadığını pidenin yeterli olacağını söyledik. Fakat bize bakan garson bayan paketin hepsini getirdi. Yemeğe kötü denmez ama gerek olmamasına rağmen getirdiği mezeler yenecek gibi değildi, ben çorba bile istemedim,masaya geldikçe geldi. Ve hiç bir mezenin tadı tuzu yoktu.Kasaya hesap ödemeye gittiğimizde 2 pide için 120 tl ücret ödedik. Neymiş efendim Ramazanda paket hariç veremiyorlarmış.Emir kuluymuş kasadaki,ona öyle söylemişler falan. Şimdi soruyorum istemediğimiz şeyleri getirmek ve yemememize rağmen ücretini almak hoş bir davranış mı ? İnsanlar restorantınıza ramazan paketi almadan gelemez mi ? Biz de bu işi yapıyoruz çok saçma bir davranış, bundan sonra asla gitmeyeceğim ve önermeyeceğim. Size sadece ramazanda müşteri lazımsa , o zamana siz paket satmaya devam edin.1 yıldızı da yorum yapabilmek için verdim. Umarım çalışanlarınıza biraz sorumluluk alabileceklerini ve inisiyatif kullanabileceklerini öğretebilirsiniz.

2019:05:24 07:28:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–01:00
  • Salı 10:00–01:00
  • Çarşamba 10:00–01:00
  • Perşembe 10:00–01:00
  • Cuma 10:00–01:00
  • Cumartesi 10:00–01:00
  • Pazar 10:00–01:00

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı