Gönül Kahvesi Giresun

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gönül Kahvesi Giresun

Gönül Kahvesi Giresun, Giresun şehrinde yer alan bir kafe ve restorandır. Misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri, yöresel tatlar ve sıcak atmosfer sunmaktadır.

Tarihçe

Gönül Kahvesi Giresun, 2010 yılında açılmış olup, o günden beri kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunarak, müşterilerin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Gönül Kahvesi Giresun, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak, müşterilerine ekonomik bir seçenek sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Yöresel lezzetlerin modern sunumu
  • Geniş kahve çeşitleri
  • Sıcak ve samimi atmosfer
  • Uygun fiyat politikası
Gönül Kahvesi Giresun, lezzetli yemekleri, kaliteli kahve çeşitleri ve sıcak atmosferiyle tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de turistlerin favori mekanlarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Gönül Kahvesi Giresun Yorumlar - 1

user322820

Giresun Gönül Kahvesi, şehrin en güzel kafelerinden biri. Hem manzarası hem de lezzetli kahveleri ile beni her zaman memnun etmeyi başarıyor. Çalışanların ilgisi de oldukça güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Ekim 2024
Musa Buyukada

Musa Buyukada

Güzel mekan, nargilesi hoş. Tatlıları lezzetli. Tavsiye edilir.. Nargile piyasaya göre bir tık pahalı, 125 TL, ama ilk defa Giresun da içtiğim için normalde olabilir. Lakin afaki ücretler değil, o manzara için değer. Love 66 Lady killer mix denedim ve beğendim. Biraz da karpuz veya kavun eklenirse çok daha güzel olur, zira ilk nefeslerde acı bir tat gelmiyor değil hani. İşletmeci bey kibar ve ilgili, çalışanlar güleryüzlü, temizlik iyi düzeyde. Bitik şarjlı tel için power bank getiriyorlar, çok ince bir düşünce bence. Wc temizliği ve genel mekan temizliği iyi, sonrasında ailecek de gittik. Eşim tatlıların da beğendi, özellikle yaban meyveli olan ve profiterol içerikli pastayı tavsiye ederiz. Genel olarak mekanı tavsiye ederim, denizi ve sahili manzarasına alma açısınından bence rakipsiz. Kısmetse tekrar gideceğim, herkese tavsiye ederim..

2022:07:12 14:37:59
TUNCAY ERBAŞ

TUNCAY ERBAŞ

Müzikler berbat ..hizmet iyi..çay çok da iyi değil..nargilesi su gibi,bi aroma bi tat yok..

2024:01:24 18:40:50
Furkan Akdemir

Furkan Akdemir

Nargileye olan ön yargımı kırdığınız için teşekkür ediyorum. Herşeyiyle muhteşem mekan. Emeği geçen herkesin elllerine sağlık en kısa zamanda tekrardan görüşmek üzereeeee 👋👋👋

2023:09:25 02:03:35
fatma mutlu

fatma mutlu

Eşsiz ilk nargile deneyimdi. Cok memnun kaldım ilgi ve alakalarindan dolayı murat beye teşekkürlerimi iletirim.

2023:09:24 15:46:51
Samet Bayram

Samet Bayram

Nargilede ozel karisimlari ile gercekten damakta unutulmaz bir deneyim sunuyor gercekten cok teşekkür ederim

2023:09:24 16:02:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı