Linarya Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Giresun Linarya Cafe

Linarya Cafe, Giresun şehrinde bulunan ve misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri, tatlılar ve atıştırmalıklar sunan bir kafedir. İşletme, 2015 yılında açılmış olup şehrin en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat politikası oldukça makul olan Linarya Cafe'de, her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır. Kahve çeşitleri, tatlılar ve atıştırmalıklar uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geniş iç mekan ve açık hava terası
  • Özenle hazırlanmış kahve çeşitleri
  • Lezzetli tatlı ve atıştırmalık seçenekleri
  • Canlı müzik etkinlikleri ve tematik günler
Linarya Cafe, sıcak ve samimi atmosferiyle, lezzetli ürünleriyle ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir mekandır. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek veya iş toplantıları için buluşmak için ideal bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Giresun Merkez Linarya Cafe Yorumlar - 1

user322816

Giresun Linarya Cafe Kafe harika bir atmosfere sahip. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlü. Menüdeki lezzetler de oldukça çeşitli ve lezzetli. Kahveleri de çok başarılı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

15 Ekim 2024
mia laura

mia laura

Giresuna uğradığımızda tercih ettiğimiz yer kahvaltısı güzel sakinliği hoş. Düzeltme: Sigara böreği yanık gelmişti değiştirmelerini istediğinizde onun öyle piştiğini söylediler diğer gelişimizde ise sigara böreği yanmadan gelmişti keşke pişirmede unutmanız konusunda doğru söylemde bulunsaydınız.

2023:11:25 15:25:07
Döne Herek

Döne Herek

Çok sakin ve güzel bir yer. Deniz manzarası çok güzel. Ben arkadaşımla gittim. Fiyatlar öğrenciler için idare eder. Grup olarak gidilirse daha iyi olur. Çünkü bir çay 6 tlydi en son, yine de güzel bir mekan.

2022:08:25 12:49:48
Kahraman Tazeoğlu

Kahraman Tazeoğlu

Harika bir mekan. Lezzet çok iyi. Personel deneyimli ve kibar. Yanınızda kız arkadaşınızla gidebileceğiniz bir mekan. Bazı tipler dışında rahatsız edici bakışlarla karşılaşmadım. Erkek erkeğe oturan bir iki kişi masallardaki kadınlara biraz yiyecek gibi bakıyordu. Öyle tiplerden temizlenirse daha iyi bir mekan olur. Müzik sesi çok yüksekti. Duvarda yazan yazılarsa efsaneydi. Buraya bırakıyorum.

2021:12:19 10:39:33
ırmak işte

ırmak işte

Serkan abinin samimiliği, güler yüzlülüğü on numara bir işletme sahibi. Mekan deniz manzaralı, atmosfer ve ortamı şahane sık sık kompsetlerinde yeniliğe gidiyor. Doğum günü ve özel gün kutlamak isteyenlere tavsiyemdir, size özel yer ayırtılıyor ve mekanı süsleyebiliyorlar getirdiğiniz malzemelerle garson kızlar çok ilgili ve işlerini çok düzgün yapıyorlar. Yemekler ve tatlılar günlük çıkıyor. Malzemeleri günlük taze alıyorlar. Lezzet, konum ve mekan 10/10 kesinlikle Giresunda olduğuna şaşıracağınız bir mekan.

2023:07:04 16:16:38
Ferit GÜRCAN

Ferit GÜRCAN

serpme kahvaltı istedik 2 kişilik, gayet doyurucu ve tadı yerindeydi, Manzarası desen zaten çok güzel denize karşı, ilgi alaka da gayet memnun edici, çizginizi bozmadan devam etmenizi temenni eder, hayırlı işler dilerim :)

2023:06:30 10:02:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:30
  • Salı 09:00–23:30
  • Çarşamba 09:00–23:30
  • Perşembe 09:00–23:30
  • Cuma 09:00–23:30
  • Cumartesi 09:00–23:30
  • Pazar 09:00–23:30

Giresun Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı