Vatan Bilgisayar Gaziantep Gazimuhtar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Vatan Bilgisayar Gaziantep Gazimuhtar

Vatan Bilgisayar Gaziantep Gazimuhtar, Gaziantep şehrinde bulunan bir teknoloji mağazasıdır. 1999 yılında kurulan işletme, bilgisayar, telefon, tablet, yazıcı, oyun konsolu gibi teknolojik ürünlerin satışını yapmaktadır.

Tarihçe

Vatan Bilgisayar Gaziantep Gazimuhtar, Vatan Bilgisayar zincirinin bir parçası olarak faaliyet göstermektedir. Yılların verdiği deneyim ve güvenilirlikle müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Vatan Bilgisayar Gaziantep Gazimuhtar, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca düzenledikleri kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyat seçenekleri
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Profesyonel ve yardımsever personel
Vatan Bilgisayar Gaziantep Gazimuhtar, teknoloji ürünleri alışverişinizde güvenilir ve kaliteli hizmet sunan bir işletmedir. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatları ile tercih edebileceğiniz bir mağazadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Vatan Bilgisayar Gaziantep Gazimuhtar Yorumlar - 1

user322279

Gaziantep Vatan Bilgisayar Gaziantep Gazimuhtar şubesindeki hizmetten oldukça memnun kaldım. Personellerin ilgisi ve yardımseverliği gerçekten takdire şayandı. Ürün seçenekleri de oldukça genişti ve ihtiyacım olan ürünü kolayca bulabildim. Mağaza temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir mağaza oldu.

14 Ekim 2024
Emel “Muallim” Tan

Emel “Muallim” Tan

Gaziantep Gazimuhtarpaşa Şubesi çalışanları başta Mehmet Yılmaz bey ve Melisa hanıma ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Gerek müşteriye kullandıkları dil gerekse işlerine saygıları ve tecrübelerinden çok çok memnun kaldım. Gaziantep'te 1 numara olduklarını düşünüyorum bunu mağazaya girdiğiniz anda profesyonel tavırları ve ilgileri ile hissettiriyorlar. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz kurum kültürünün fazlasıyla oturduğu bir şube. Daha önce başka bir şubede yaşadığım olumsuz tecrübe üzerine oraya gittim ve kafama takılan tüm soruları başta Mehmet bey olmak üzere içtenlikle yanıtladılar. Kendilerine tekrardan teşekkür ederim iyi ki varsınız, baş tacısınız. Vatan Bilgisayar'ın sizin gibi değerli kıymetli müşteriyle nasıl iletişim kuracağını bilen çalışanları elinde tutması ödüllendirmesi ve firmanın itibarını düşürmeye çalışanları da ayıklaması temennisiyle..

2023:12:31 12:13:50
Mehmet Orhan SOYTÜRK

Mehmet Orhan SOYTÜRK

Gaziantep in yeni Uğurlu ceyizi. 12 bin liraya 0 faizli sattiklari telefonu mediamarktta 9.500 e aldık 🤔

2023:11:19 08:30:30
Mustafa Nazmi Açıkkol

Mustafa Nazmi Açıkkol

Satıcı reyon görevlisi gençler çok ilgili ve müşteriye çok sıcak ve dürüstçe yaklaşıyorlar,sırf satmak için değil,müşteriyi ve güvenini kazanmak için çaba harcıyorlar, teşekkürler,kurumsal firma olduklarını bir kez daha ispatladılar,tebrik ve takdir ediyorum.

2023:10:30 11:19:44
Batuhan Kömürcü

Batuhan Kömürcü

Konumu ve personeller sizlen hiç ilgilenmiyor gidilmeye değmez müşteri hizmetleri sizle hiç ilgilenmiyor gitmenizi hiç tavsiye etmem.

2024:01:16 19:52:44
Mehmet Yalçın

Mehmet Yalçın

FIBA bank ile anlaşmaları harika. SMS yolu ile FIBA bankin size vatan bilgisayarda ne kadarlik kredi sagladigina dair bilgi alabilir o kredi ile alışverişinizi yapabilirsiniz. Taksit imkanları çok güzel.

2023:09:21 12:29:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı